Hava Durumu

Kalite Büyük Ödülü UÜ’nün oldu

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2015 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2015 07:39
Bursa’da 1998 yılından bu yana KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde verilen Bursa Kalite Ödülü’nde 2014 yılı dereceye girenleri belli oldu.  
Burada 2014 Bursa Kalite Büyük Ödülü’nü U.Ü. Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu aldı. Ödülü Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak,  Okul Müdürü Prof. Dr. Ömer Kaynaklı ve Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu birlikte aldı. Bu ödül ülkemizde bu alanda alınan ilk ödül oldu.
Uludağ Üniversitesi’ni kutluyorum.
Törende ayrıca BÜROSİT,  2014 Bursa Kalite Başarı Ödülü’nü aldı. Ödülü Genel Müdür Turgay Çalışkan ve Ermetal Şirketler Grubu YKB Fahrettin Gülener alırken, YAZAKİ Otomotiv de 2014 Bursa Kalite Başarı Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödülü Genel Müdür Metin Türk aldı. 
Bu arada kamu alanında Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi de 2014 Bursa Kalite Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. Ödülü Okul Müdürü Mehmet Türkmen aldı. 
Ödülleri BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ve KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay verdi.
Herkesi kutluyorum.

 BOSB’den İK paneli

Bursa Organize Sanayi Bölgesi “Hedef: İnsan Odaklı Verimlilik Maksimizasyonu” konulu panel düzenledi. Bu panelde BOSB YKÜ Abdullah Bayrak şöyle dedi:
“Ne acıdır ki; en az incelenen ve dinamikleri konusunda da en az bilgi sahibi olduğumuz alanların başında da “insan” gelmektedir.  Neden insan davranışları ve yarattığı sonuçlar bu kadar önemli hale gelmişken ölçümlenmesi ve kategorize edilmesi bu kadar zordur? Çünkü insanlar makine gibi değildir. Aynı girdiyle farklı insanlardan farklı sonuçlar alabilirsiniz.” 
Panelde, Ufuk Koç, verimlilik, uzmanlaşma ve performans yönetimi;  Koray İnal, çalışanların işyerlerinde başarısız olma nedenlerinin başında geri bildirim ve iletişim eksikliği; Özgür Şahin ile Nurullah Çobanoğlu da firmalarında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi ve örnekler verdiler. 

BYK’dan bayrak etkinliği

Bursa’da denize ve yelkene gönül veren insanların bir arada buluştuğu en etkin sivil toplum örgütü Bursa Yelken Kulübü’dür. Kısa adı BYK olan bu derneğimiz şimdi teknelerde yırtık ve eski Türk bayrağı olmaması için bir etkinlik düzenliyor.
Bu etkinlik kapsamında Mudanya Kaymakamlığı, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı ve Bursa Yelken Kulübü ortak çalışması olarak Mudanya ilçesine bağlı barınaklardaki teknelere Türk Bayrağı dağıtımı yapılacak
Bu dağıtım bugün  Güzelyalı Barınağı, yarın  Arnavutköy Barınağı ile çarşamba günü de  Kumyaka ve Tirilye barınaklarında gerçekleştirilecek.
BYK Komodoru Haluk Turşucular  ayrıca şunları söylüyor:
“23 Nisan 2015 Perşembe günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bursa Yelken Kulübü yine denizlerde olacak. Deniz üzerinde yapacağımız etkinliğe tüm üyelerimizin de eşleri ve çocuklarıyla katılımını bekliyoruz.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.