Hava Durumu

Kalite Sempozyumu ve Kal Der

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2014 08:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 08:42

Kentimizin önemli etkinliklerinden birisi Kal Der ve BUSİAD’ın ortaklaşa düzenlediği Kalite ve Başarı Sempozyumu.
Bu yıl 12.’si düzenlenen sempozyuma 3 bin 500’e yakın katılımcı katıldı. Sempozyumda 1 ana oturum, 7 paralel oturum gerçekleşti. Bir de Yaşam Kalitesi
paneli vardı.
Kal Der Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay ile dün sempozyumu konuştuk. Bildiğiniz gibi onun döneminde gerçekleştirdiği ilk sempozyumdu.
Elbay, sempozyum ile ilgili olumlu dönüşler aldıklarını, bu sempozyumda çıkaracakları iyileştirme notları ile önümüzdeki yıl daha iyi sempozyum hedeflediklerini dile getirdi.
Evet gerçekten güzel bir sempozyum izledik.
Bizleri alanlarında doruk yapmış insanlarla buluşturdular.
Sempozyumun mutfağında olanlar aylarca bu sempozyuma hazırlandılar. Aykan Kurkur nezdinde hepsini kutluyorum.

BHİD’de yeni dönem

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin genel kurulu geçtiğimiz akşam Nilüfer’deki Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
Divan Başkanlığı’nı Vehbi Varlık’ın yaptığı genel kurul neşeli bir ortamda geçti. Mevcut başkan Serdar Ömeroğulları ve ekibi 2 yıl içinde yapmış oldukları yoğun etkinlikleri bizlere anlattı.
Daha sonra ibraların ardından BHİD’in yeni yönetimi belirlendi.
Serdar Ömeroğulları (Erguvan Tanıtım) başkanlığındaki yeni yönetim asil ve yedek üyeleri şu isimlerden oluştu:
“Mehmet Uzun (Osmangazi Bld.), Arzu Özel (Kalder Bursa), Duygu Özbekçi (Kuter İletişim), Sevgi Yalçın (Üçge), Yusuf Ziya Yüce (UEDAŞ), Özlem Şenkoyuncu (Yeşim Tekstil), Sedat Beriş (Akyapak Makine), Hakan Oğuz (Coşkunöz Holding), Pınar Mutlu (Esteticare)”
BHİD’nin Denetleme Kurulu’nda ise şu isimler yer aldı:
“Mustafa Sönmezay (Pamukkale Turizm), Bahar Erkan, Dilek Şen (Şenel Şen İSG)
Süleyman Demirel (Dünya Gazetesi), Murat Bilir (Bursa MTM), Kenan Kibar (BPR Tanıtım)”
BHİD’in başarılı başkanı Serdar Ömeroğulları ve arkadaşlarına yeni dönemde de başarılar diliyorum.

Çocuk gözüyle bale

Özel Neriman Bale Kursu ve Özel Neriman Bale Okulu Mezunlar Derneği’ tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Candan Ödül Bayraktar anısına gerçekleştirilen ilkokul 1. sınıflar arası 8. “Çocuk Gözüyle Bale” temalı resim yarışması sonuçlandı.
Törende söz alan Neriman Bekiroğlu, bu yıl 8.’sini düzenledikleri resim yarışmasında hem çocukların baleyle tanışmasını sağlamak hem de çok genç yaşta yaşamını yitiren Neriman Bale Okulu’nun değerli öğrencisi Candan Ödül Bayraktar’ın adını yaşatmak istediklerini anlattı.
Korupark’ta düzenlenen törenle dereceye giren miniklere ödülleri verildi. Dereceye giren öğrenciler şu isimlerden oluşuyor: “1. Cansu Bahtiyar (İbrahim Uyar İlkokulu); 2. Hasan Erkan Ekşi (Ali Karasu İlkokulu), 3. Ömer Çınar Yazıcı (Ali Karasu İlkokulu) Mansiyon alanlar: Tuana Mina Unat (Muradiye İlkokulu); Hilal Bora ve Nisa Bostancı (Ahmet Uyar İlkokulu)” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.