Hava Durumu

Kanser Haftası

Yazının Giriş Tarihi: 05.04.2014 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.04.2014 08:30

1-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Kanser Haftası’nda Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (Onko-Day) “Kanserde doğru bilinen yanlışlar” konulu panel düzenledi.
Türk Kanser Savaş ve Araştırma Kurumu Derneği Bursa Şube Başkanı Türkkan Evrensel şunları söyledi:
“Kanser dünyada en sık görülen 2’inci hastalıktır. 2020’ler de bu 1’inci sırada olabilir. Tedavi dışında kullanılan bitkisel ilaçlar, otlar kanseri önlemiyor, aksine kişiye zarar verebiliyor.”
Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele, Onko-Day Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen, UÜ Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfi Özkan, Koza Lions Başkanı Gül Liman ve Türk Kanser Savaş ve Araştırma Kurumu Derneği Bursa Şube Başkanı Türkkan Evrensel katıldı.

BURSA HAKİMİYET KAFA DAĞITTI

Sönmez Medya Grubu olarak seçim döneminde çok yoğun bir çalışma ortamı yaşadık.
Kurumumuz açısından başarılı geçen bu yorgun dönemin ardından yöneticilerimiz Burak Özgün ve Okan Tuna bizleri ağırladı.
ASGD lokalindeki buluşmamız keyifli geçti.
Hafif vur patlasın, çal oynasın formatındaydık. Deyim yerindeyse kurtlarımızı döktük.
O gece Twitter yasağının kalkması da ayrı bir mutluluğumuz oldu.
Bu arada bazı arkadaşlarımız masada gördüğünüz bardak içindeki beyaz sıvıların milli içkimiz ayran olduğu yolunda iddialarda da bulunuldu.
Yorumu size bırakıyorum.


EV TEKSTİL TASARIM YARIŞMASI 

UTİB tarafından 4’üncüsü düzenlenen Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması ödül töreni, UTİB ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın ev sahipliğinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
530 başvurunun olduğu yarışmada çeşitli kategorilerde 31 ödül verildi.
Gecenin en büyük ödülü olan “En inovatif ürün” ödülünü “Masalsı Rüya” isimli projesiyle alarm ve müzik çalan yastık ile ışıklı nevresim tasarlayan Arzu Arukaslan kazandı.

KARİKATÜR ve ODA DAYANIŞMASI 

Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından düzenlenen 26. Bursa Uluslararası Yapı Yaşam Kongresi kapsamındaki fotoğraf ve karikatür sergileri AK Parti’nin tepkisini çekti.
Serginin kaldırılması için gelen tepkilere karşı Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, "Karikatür sergisine tahammül edemeyenlere karşı Mimarlar Odası 'nın yanındayız” dedi.
Karikatür ve odalar dayanışması. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.