Hava Durumu

Karaloğlu, Skal’ın konuğuydu

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2015 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 08:31
Otel sahip ve profesyonellerini bünyesinde barından uluslararası Skal Kulübü’nün Bursa şubesinin toplantısı Efehan Otel’de Kemal Efe ev sahipliğinde gerçekleşti.
Toplantının konuğu Bursa Valisi Münir Karaloğlu’ydu.
Toplantı öncesi Işık Uğurtuğ, Haluk Beceren,  Hasan Eker, Ahmet Yaşar, Serdal Can, Tacettin Yazıcı,  ve Dilek Çelebi ile sohbet ettik.
Bursa Skal Kulübü Başkanı Vehbi Varlık, Rusya’da olduğu için ev sahipliğini Başkan Yardımcısı Serdal Can yaptı. Can’ın konuşması  ile başlayan toplantıda, Hasan Eker,  2.Bursa Turizm Zirvesi ve Sergisi’nin hazırlık çalışmalarını anlattı.
Daha sonra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa’nın dinamiklerine dikkat çekerek kentin turizm potansiyeli hakkında konuştu. 
Konuşma sonrası turizmciler sorunlarını Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile paylaştılar. Karaloğlu da konularla ilgili devletin yaptıklarını ve yapacaklarını aktardı. 
Vali Karaloğlu, Bursa Yenişehir Havaalanı’ndan Üsküp’e uçak seferlerinin başlayacağını müjdeledi.  
Skal Kulübü’ne iyi çalışmalar.

BTÜ binası açılış töreni

Bursa Teknik Üniversitesi’nin akademik yılı ve Yıldırım Yerleşkesi Eğitim Binası’nın açılış töreni, bugün saat 14.00’te, BTÜ Yıldırım Yerleşkesi’nde yapılacak.
Açılış töreni sonrası Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan “Refah Toplumuna Ulaşılmasında Proje Kültürü” konulu ilk dersi verecek.

Tekstil Müzesi’nde bir usta

Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, İzmirli yazma ustası Ahmet Hepdoğru’nun sergisi kapsamında “Ahşap Baskı Atölyesi”ne ev sahipliği yaptı.
Atölye çalışmasına 15 kişilik gruplar halinde katılan ziyaretçiler farklı desen kalıplarını kullanarak kendi tasarımlarını yaptı. 
Prof. Dr. Oya Sipahioğlu gözetimindeki çalışmada günlük hayatta kullanılan eşyalardan, masal kahramanları oluşturmaya kadar zengin bir yelpazede yaratıcılıklar sergilendi.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.