Hava Durumu

Kemal Akkoç ve 45. sanat yılı

Yazının Giriş Tarihi: 27.08.2015 07:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 07:01
Ülkemiz karikatür sanatının Bursalı önemli isimlerinden biri de Kemal Akkoç’tur.  Akkoç bu yıl 45. Sanat yılını kutluyor.
Kendisini tanımasanız bile Kültürpark içinde portrelerinizi çizen kişi olarak anımsayabilirsiniz.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kemal Akkoç’un 45. sanat yılı için bir karikatür sergisi düzenledi.
Bu serginin açılışı dün Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.
Kemal Akkoç’u kutluyorum.
50. sanat yılında buluşmak dileğiyle diyorum.

Turizmde hedef 100 milyar dolar

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin (Türsab) 5 Aralık’ta gerçekleşecek seçimleriyle ilgili  çalışmalar sürüyor.
Bu kapsamdaki girişimlerden biri de Türsab Hepimizin Platformu.
Platform Bursalı turizm ve seyahat acenteleri sahipleriyle bir araya geldi. Türsab Yönetim Kurulu adayı olan Bursalı turizmci Hasan Erdem’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Bursalı turizmciler sektörün sorunları ve turizmin geleceğini masaya yatırdılar.
Çekirge Wamtes’te düzenlenen toplantıda konuşan Türsab Yönetim Kurulu adayı Hasan Erdem  mevcut Türsab yönetimine eleştirilerde bulundu.
Erdem, “Turizmde markalaşmış bir Türkiye için, üye acentelerinin haklarını koruyan, vizyonu ve hedefleri geniş, inançlı ve sağlam bir Türsab yönetimi için artık zamanı geldi. Hedefimiz 100 milyar dolar olmalı” dedi.

İntam’da  imzalar tamam

Bursa’da 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından göçen İntam blokları yıkılmıştı. Bu olayın ardından alandaki dönüşüm çalışmalarını Büyükşehir üstlenmişti.
Dün kentin en önemli bölgelerinden Çekirge’yi eski prestijli zamanlarına döndürecek olan projenin imza töreni, Dobruca Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.
Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak adına her alanda emin adımlar attıklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “İntam kentsel dönüşüm projesi, uzun yıllardır Bursa’nın gündemindeydi. Yıllar önce yaşanan heyelanın ve ardından İntam bloklarının duvarlarının çökmesiyle yaşanan felaket, ilçe belediye başkanlığımızın ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da sorumluluk alanımızdaydı. 2009 yılından bu yana da en yoğun çalıştığımız konulardan biri de İntam projesiydi” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.