Hava Durumu

Lions kulüpler ve Onko Day

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2015 07:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2015 07:27
Lions kulüpler bayram öncesi hayırlı bir işe el attılar. Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı 7 Lions Kulübü, Şeker Bayramı öncesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY) üyesi çocuklarla bir araya gelen Lions kulüpleri 166 çocuğa bayram hediyelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.
118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı Bursa’da hizmet veren 7 Lions Kulübü, ONKO-DAY Parkı’nda, ONKO-DAY Çocuk Kulübü’ne kayıtlı minikler ve aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçirdi. Günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan kulüp başkanları, ONKO-DAY’li çocuklar ve aileleriyle birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Çocukların bayram sevinçlerine bir katkıda bulunabilmek ve onların gülen yüzlerine şahit olabilmek istedik. Bu amaç ile  Lion’lar olarak ONKO-DAY işbirliğiyle tespit edilen 166 çocuğa bayramlıklarını hediye ettik. Çocukların kalbine dokunabilmek, sevindirebilmek küçücük yürekleri ve masum bakışlarında umudu görebilmek tarif edilemez bir duygu” dediler.
ONKO-DAY Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen de ONKO-Day’lı çocukların bayram sevincine ortak olan Lion’lara teşekkürlerini sundu.
Evet, bayram öncesi çocuklarımızı sevindirdikleri için Karagöz, Koza, Merinos, İpek, Barış ve Kükürtlü Lions kulüplerine teşekkür ediyorum.

BTSO’nun konukları

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın geçenlerde misafirleri vardı. Burkay, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek ve PERDER Bursa Şubesi Başkanı Haşim Kılıç’ı Altıparmak Temsilcilik Binası’nda konuk etti.
Başkan Burkay, Türkiye’nin ikinci ihracatçı kenti olan Bursa’nın ülke ekonomisine yön verdiğini,  Bursa’nın sadece otomotiv, makine ve tekstil sektörlerinde değil, farklı alanlarda da büyük potansiyele sahip olduğunu, sektörel çeşitliliğin büyük önem taşıdığını, BTSO olarak şehirdeki ticaret ve sanayi hayatına dinamizm kazandıracak projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:
“18 Konsey arasında ‘Perakende Ticaret Konseyi de bulunuyor. Perakende sektörü Bursa için büyük önem taşıyor. 2014 yılında Bursa PERDER ile birlikte düzenlediğimiz hijyen eğitimlerinden 500’ü aşkın kişi faydalandı.”
Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek de perakende sektörünün uzun yıllar boyunca beklediği yasanın bu sene çıktığını hatırlatarak, Yasanın beklentilerini yeterince karşılamadığını belirtti ve şöyle dedi:
“Sektörümüzün merakla beklediği Perakende Yasası geçtiğimiz aylarda yürürlüğe girdi. Bu yasa bizim için büyük önem taşıyor. Yasanın şu anki haliyle bazı düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Uygulama konusunda beklentilerimiz var. Yeni hükümetin kurulması ile birlikte bu taleplerimizin yerine getirilmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.