Hava Durumu

Müftüoğlu ve Usta’ya güle güle

Yazının Giriş Tarihi: 02.07.2015 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 08:31
Zor mesleklerden biri de bürokratlıktır. O kentten, bu kente sürekli görev yeriniz değişir. Eşinizin işi,çocuğunuzun okulu da sürekli değişir. Altı yılı aşkın bir süredir Bursa’da görev yapan, bu kent ile özdeşleşen, içlerinde bulundukları ortamlarda her zaman devletin gülen yüzü olan, iki değerli vali yardımcımıza veda ediyoruz. 2009 yılından beri vali yardımcımız olan Vedat Müftüoğlu ve Ahmet Hamdi Usta kentimize veda ediyor. Müftüoğlu vali yardımcısı olarak Gaziantep’e, Ahmet Hamdi Usta da İstanbul’a gidiyor. Bu değerli iki bürokratımıza yeni görevlerinde başarılar , ailelerine de sağlık ve huzur diliyorum. Sizleri tebessümle anacağız.

Bursa Kent Konseyi

Ülkemizin en aktif ve nitelikli kent konseyi, Bursa Kent Konseyi’dir. Bu dev organizasyonu yıllardır Semih Pala her gün büyüterek başarı ile yürütmektedir.
Salı akşamı Bursa Kent Konseyi’nin iftarına katıldık. Bu kalabalık iftarda Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BKK Başkanı Semih Pala, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Antrenör Ömer Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, BKK Yürütme Kurulu üyeleri, meclislerin temsilcileri, çalışma gruplarının üyeleri, ilçe kent konseyi temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri vardı. 
Geceyi bize sevgili Kemal Ak sundu. İftar duasını ise sevgili Lütfi Taşci yaptırdı. Gecede Semih Pala, Recep Altepe, Ergün Güngör ve Ertuğrul Sağlam da birer konuşma yaptı.
Gecenin finali ise Bursaspor’a ayrılmıştı. Ertuğrul Sağlam’ın konuşmasının ardından Kemal Ak, katılanlara “Yeşil-Beyaz; En büyük Bursaspor” sloganı attırdı.
Güzel bir gece yaşadık. Bursa Kent Konseyi’nin tüm çalışma grupları tek tek sahneye davet edildi.
Rengarenk bir geceydi. Bursa Kent Konseyi’ne katkı koyan herkese teşekkür ediyorum.

Biraz kafa dağıtın

Size birisi “Bana bir cümle kurun, içinde alfabenin tüm harfleri olsun” derse ne yaparsınız? 
Hiç kafanızı yormayın Böyle bir çalışmayı yapmışlar.
Yapı Kredi Bankası’nın eski genel müdür yardımcılarından Mümtaz Erdoğan büyüğümden gelen sorunun yanıtını yazıyorum:
‘’Pijamalı hasta, yağız şoföre; çabucak güvendi’’

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.