Hava Durumu

Mustafa Bozbey, bisiklet ve sitem

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2016 01:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 01:53
Dünyadaki en çevreci ulaşım araçlarından biri de bisiklet. Nilüfer Belediyesi’nin 2005 yılından beri 11 yıldır geleneksel hale getirdiği bir etkinliği de Nilüfer’deki 500 başarılı öğrenciye verdikleri bisiklet.
Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kaymakamlığı ve Milli Eğitim aracılığıyla belirlediği bu 500 öğrenciye her yıl bisiklet armağan ediyordu. Bu konuda bir tören yapıldı.

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kaymakamlığı ve Milli Eğitim aracılığıyla belirlediği bu 500 öğrenciye her yıl bisiklet armağan ediyordu. Bu konuda bir tören yapıldı.

Bir süredir Nilüfer’deki bu etkinliklere devleti temsil eden yetkililerin katılmadığına dikkati çeken Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu konuda bir açıklama yaptı: “Başarılı çocuklarımızla onurlandığımız bir gündeyiz. 2005 yılından bu yana yürütmüş olduğumuz ‘En Çalışkan Kim’ projesi kapsamında bisiklet dağıtımını yapacağız.
Ancak bu  hizmeti yaparken yıllardır Milli Eğitim Müdürlüğü ile  Kaymakamlığımız ile birlikte yürütmüş olduğumuz bu projenin ve buna benzer projelerin üzgünüm ki son zamanlarda camia tarafından, Milli Eğitim tarafından gittikçe benimsenmemiş olmasını huzurlarınızda kınıyorum.”
 

Engelleri kaldıran sergi


Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin Bursa Engelliler Federasyonu ile birlikte düzenlediği ve engelli vatandaşların günlük hayatta karşılaştığı mimari engelleri yansıtan fotoğraflardan oluşan sergi  açılışı önceki gün yapıldı.
Törene Bursa Vali Vekili Ergun Güngör, MO Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, Bursa Engelliler Federasyonu temsilcileri katıldı.

Çağrıcı, BUSİAD’da konuştu


BUSİAD’ın  iftar programının konuğu, Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı oldu. 
Prof. Dr. Çağrıcı “Çağımızda Dini ve Kuran’ı Anlamak, Sorunlar ve Yeni Yaklaşımlar” konusunu anlattı.

BUSİAD’ın  iftar programının konuğu, Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı oldu. 

Çağrıcı, İslam ve terör kelimelerinin bir arada kullanıldığını ve bunun kabul edilemez olduğunu, İslam’ın barış ve hoşgörü dini olduğunu ve yaşanan sorunların aşılması için Kur’an-ı Kerim’in doğru anlamıyla okunarak insanlara aktarılması gerektiğini belirtti.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.