Hava Durumu

Mustafa Dündar ve Osmangazi

Yazının Giriş Tarihi: 11.05.2016 06:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 06:50
Sukaypark’taki adada dün Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın konuğu olduk. Mustafa Dündar bizlere 7 yıllık icraat döneminden kesitler aktardı. 
Açık havada güzel bir kahvaltı yaptık. Ardından Osmangazi’nin filmini izledik. Sonra da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar bizlerle bu süreçteki icraatlarını paylaştı.
Evet yedi yıl veya tam 2557 gün.  Bu süreçte de Mustafa Dündar’ın verdiği bilgiye göre ha-
yata geçirilen 1630 proje vardı. 
Bu icraatın içinden programları bir bağlamda meslektaşlarımızla da görüşme fırsatı yaratıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın toplantısında Osmangazi Belediyesi’nin bürokratlarının dışında bir de sürpriz isim vardı.
Eski Millet Gazetesi’nin sahibi ve Bursa eski Milletvekili Ertuğrul Mat büyüğümüz de oradaydı. Kendisiyle ayaküstü de olsa kısa bir görüşme fırsatı bulduk.
Toplantının sonunda da Mustafa Dündar sorulan soruları yanıtladı.
Son olarak Başkan Mustafa Dündar ve çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diliyorum.

Kalite ve karikatür


KalDer Bursa Şubesi ve Anadolu Karikatürcüleri Derneği işbirliğinde düzenlenen 3. KalDer Bursa Ulusal Karikatür Yarışması tamamlandı.
KalDer Bursa Şubesi, sempozyumdaki serginin ardından 09-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında kentimizin merkezinde, geniş kitleleri buluşturan Bursa’nın ilk AVM’si Zafer Plaza’da ikinci sergisini açtı.

Kelebeğin Dünyası ve Yeşim


Uludağ Soroptimist Kulübü ile Yeşim 
Tekstil’in birlikte hayata geçirdiği ve 2013’ten beri devam eden Kelebeğin Dünyası projesi kapsamında 13 Mayıs Cuma günü Podyum Davet’te bir etkinlik var.
Etkinlikte Yeşim Kurumsal iletişim Müdürü Dilek Cesur, Uludağ Soroptimist Kulübü Başkanı Ayşen Sazcılar, TEGV Plan Proje Müdürü Didem Bilgin Ketsek, Türkiye Soroptimist Kulüpleri 
Federasyon Başkanı Av. İlke Erol ve Yeşim CEO’su Şenol Şankaya konuşacaklar.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.