Hava Durumu

Müzik Enstrümanları Müzesi

Yazının Giriş Tarihi: 21.08.2021 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.08.2021 07:58

Nilüfer Belediyesi ve Sanlıkol Ailesi'nin Bursa'ya kazandırdığı Dr.Hüseyin Parkan Sanlıkol Müzik Enstrümanları Müzesi açılışı bugün 18.30'da Harmony Towers'ta yapılıyor.

Açılışa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de katılacak.

Ayrıca bu açılışının ardından Mehmet Ali Sanlıkol Trio bir açılış konseri verecek. Konser BAOB Yerleşkesi Oditoryumunda saat 20.00'de gerçekleşecek.

Konserde Mehmet Ali Sanlıkol, George Lernis ve Kağan Yıldız bizlere güzel bir müzik ziyafeti verecek.

Bu arada geçen yazımda Sevgili Mehmet Ali Sanlıkol'un özgeçmişinde bir eksiklik yapmışım onu düzeltmek istiyorum.

Mehmet Ali Sanlıkol 2016 senesinden bu yana New England Konservatuvarında Profesör olarak görev yapıyor ve konservatuvar bünyesindeki Kültürlerarası Enstitüsünün de direktörlüğünü yapmakta.

FESTİVALDE, TARLA KUŞUYDU JÜLİET

59. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında bu akşam "Keşanlı Ali Destanı" adlı oyun sergilenecekti. Bu oyun sanatçı rahatsızlığı nedeniyle iptal edilmişti.

Bu akşam Bursa Devlet Tiyatrosu'nun geçen yıl pandemi nedeniyle kısa bir süre sergilediği Ephraim Kishon'un 'Tarlakuşuydu Juliet' adlı oyununu izlenecek.

Oyun Romeo ve Juliet'in kavuşmalarını ve evli çocuklu hallerini anlatıyor. Oyunu, Ali Volkan Çetinkaya yönetiyor. Ali Volkan Çetinkaya, Ecehan Şarman Çetinkaya, Nejat Orbay Sehlikoğlu, Kübra Tüzgün ve Akif Oktay'ın rol aldığı oyunun dekor tasarımı Cenk Oral'a, ışık tasarımı Sinan Mahcup'a ait. Müzikler Gürkan Çakıcı imzasını taşıyor.

İSTİHDAM TOPLANTISI

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenlenen 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu Bilgilendirme Semineri'ne ev sahipliği yaptı.

BTSO Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve SGK Başkanı İsmail Yılmaz'ın yanı sıra Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, İşverenler Daire Başkanı İbrahim Özçelik, Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Karaca, BTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Doğan Yılmaz, Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği Başkanı Fatih Arslan ile firma temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, pandeminin birçok sektörde yıkıcı etkilerini sürdürdüğü bir dönemde işletmeleri ve çalışanları koruyan düzenlemelerin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Doğan Yılmaz, iş dünyasının çok büyük sıkıntılar çektiği pandemi döneminde bu yasaya ihtiyaç olduğunu belirterek, yapılandırmanın başarıyla uygulandığını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç ve İşverenler Daire Başkanı İbrahim Özçelik 7326 Sayılı Kanun kapsamında iş dünyasının merak ettiği konuları cevaplandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.