Hava Durumu

Nevin Demirel ve CHP

Yazının Giriş Tarihi: 08.02.2014 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.02.2014 08:24

Nevin Demirel bir şehir plancısı. Kendisi ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 1982 yılında Bursa’ya geldi. 1997 yılına kadar Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde çalıştı. Ardından 2000-2004 yılları arasında Osmangazi Belediyesi Başkan Danışmanlığı yaptı.
Bursa’da birçok sanayi kuruluşunun inşaatının yapımında yer aldı. Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi de bunlardan birisi.Şu anda NEGKENT Danışmanlık Şirketi Kurucu ortağı ve genel müdürü.
Nevin Demirel  1997 yılında devlet memurluğundan ayrılmasının ardından CHP’ye üye oldu. Şimdi ise CHP’nin Osmangazi Belediye Meclis üyeliğiiçin aday oldu. Şu anda CHP’de Osmangazi Belediye Meclis Üyeliği için başvurusunu yapmış, yaklaşık 85 aday adayı bulunuyor. Nevin Demirel bunlar arasında tek Şehir Palancısı. Kendisini “Kadın, Anne ve Şehir Planlayıcısı “ olarak tanımlıyor.
Nevin Demirel “ Ben bu kent ile varoldum. Bu kent benim üçüncü çocuğum. Bu kenti seviyorum ve insanını seviyorum.  Bir annenin sevgisi ve otoritesi ile bir kadının güçlülüğü ile bu kente bakıyorum. Bu kentin dinamiklerini çok iyi okuyabildiğime inanıyorum. Herkes için CHP ve herkes için planlamanın vazgeçilmez olduğuna inanıyorum.”

KalDer'de görev değişimi

Bursa Kal Der’in  olağan genel kurulu bugün 10:30’da Kültürpark’taki  BUSİAD Toplantı Salonu’nda yapııyor.
Bu genel kurulda beş yıldır Kal Der Bursa Şubesi’nin  başkanlığını başarı ile yürüten Emin Direkçi görevini bırakıyor.
Kal Der Bursa Şubesi’nin  yeni başkanı Maysan Mando’nun genel müdürü Erdal Elbay oluyor.
Emin Direkçi’ye şahsım ve Bursa adına Bursa’daki kalite çalışmalarına koyduğu katkıdan ötürü teşekkür ediyorum.
Tek liste ile girilecek genel kurulda başkan olması beklenen Erdal Elbay’a ve çalışma arkadaşlarına yeni görevinde başarılar diliyorum.                 

Gençoğlu ve Balkanlar’a ihracat      

UİB’in desteklediği ve RUMELİSİAD’ın bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi başladı.
Zirvede konuşan UİB Koordinatör Başkanı Orhan Gençoğlu, “ Türk ihracatçısı, kaliteli ve inovatif üretim altyapısı ile Balkanlarda önemli rol oynayabilecek güce sahip ülkemizin başarısı için çalışmaktadır. UİB olarak 2013 yılında 1,7 milyar dolar ihracat gerçekleştirdiğimiz Balkan ülkeleri ile ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacak bu tür etkinliklere desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

                                                              

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.