Hava Durumu

Nilüfer Uluslararası Piyano Festivali

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2016 04:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 04:59
Nilüfer Belediyesi, Bursa’da bir ilke imza atıyor. Nilüfer, uluslararası kapsamda düzenlenecek olan Piyano Yarışması ve  Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Piyano  yarışmasının ödül gecesinde dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say konser verecek. 
10-14 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Bursa Nilüfer Uluslararası Piyano Yarışması ve Festivali’ne Türkiye’nin yanı sıra yurtdışından da çok sayıda sanatçı katılacak. 



Nilüfer Belediyesi ile Mix Müzik & AkademiX tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında genç yeteneklerin keşfedilmesi sağlanırken, festival kapsamında gerçekleştirecek konserlerde de sanatseverler değerli isimleri dinleme fırsatı bulacak. 
Festivalin  tanıtım toplantısı Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde Nilüfer Barış Meclisi önünde yapıldı. Basın toplantısına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Mix Müzik & AkademiX adına Genel Koordiantör Rüstem Avcı  ve Proje Sanat Koordinatörü Elena Çekiç katıldı. 

Ulutek, Kış Maker

Uludağ Üniversitesi ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yaz sezonunda ilk kez uygulanmaya başlayan ‘ULUTEK Maker Çocuk Programları’, velilerden gelen yoğun talep üzerine kış döneminde de düzenlenmeye devam edecek.
Genel Müdür Prof. Dr. Mehmet Kanık “Kış dönemi eğitimlerimiz 15 Ekim’de başlayacak. Eğitimlerimize 9 ile 16 yaş arasındaki öğrencileri kabul edeceğiz” dedi.

TUSİAD Başkanı Bursa’da



TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Bursa’ya geliyor. Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin bu yıl 22’ncisini organize edeceği BUSİAD Doğan Ersöz Ödül Töreni   14 Ekim 2016 Cuma saat 19.30’da Hilton Oteli Balo Salonu’nda yapılacak.
Törene TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes de katılacak. Bu arada BUSİAD Yönetim Kurulu, “2015 Doğan Ersöz Ödülü ve BUSİAD Başarı Ödülleri”ni önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.