Hava Durumu

Oy ve ötesi, Bursa’da

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2015 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2015 08:01
Oy ve Ötesi, tamamen gönüllü ve siyasi partilerden bağımsız genç bireylerin bir araya geldiği ve 24 Nisan 2014 tarihinde dernekleşen bir organizasyon.
Dernek çalışmaları “Gönüllü sandık gözlemci organizasyonumuzu genişletmek ve etkinleştirmek. Seçim sistemindeki aksaklıkların giderilmesine yönelik bir baskı grubu olmak.  Sosyal ağlarını güçlendirmek” üzerine yoğunlaşıyor.
30 Mart yerel seçimlerinde İstanbul ile yola çıkan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini 6 ilde, 7 Haziran’ı  46 ilde takip eden, toplam 106.000 gönüllünün desteğini alan Oy ve Ötesi, 1 Kasım Genel Seçimleri’nde görev başında.
Oy ve Ötesi, Bursa’da 5500 sandık gözlemcisi sayısını tamamlamak için eğitim veriyor.
Oy ve Ötesi,  bugün 20:00’de ve 25 Ekim Pazar günü 14:00’te Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi’nde; bugün 20:00’de İhtiyaç Akademi, İnegöl’de; yarın 19:30’da Milton, Gemlik’te; 22 Ekim Perşembe günü 20:30’da Mountania Otel, Mudanya’da eğitim toplantıları düzenliyor.
Oy ve Ötesi’ne kolay gelsin.

Umut Oran, Bursa’daydı

CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Umut Oran, 1 Kasım seçimi öncesi Bursa CHP’ye destek ziyaretinde bulundu. 
Terörün baş suçlusunun AKP olduğunu, HDP’nin çözümü Meclis dışına taşıyarak teröre destek verdiğini belirten Oran, MHP’nin de “hayır”cı yaklaşımıyla “masum olmadığını” kaydetti.

Bursa’da sporun enleri

Ülkemizde 3 yıldır “Amatör Spor Haftası” kutlanmakta.  Etkinliği Bursa Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklaşa düzenliyor.
Yılın En’leri töreninde spor adamları, sporcu ve antrenörlere plaketler verildi. 
Etkinliğe BGSH İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin,  BASKF Başkanı Cemal Vardar, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın da katıldı.



Gazetemizden ben ve Ozan Demir de plaket alanlardandık.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.