Hava Durumu

Özdemir hedef büyüttü

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2015 08:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2015 08:28
CHP ülke genelinde bir kongre süreci yaşıyor. Yeni yılın ilk ayında yapılacak CHP ‘nin Büyük Kurultayı için illerde büyük telaş yaşanıyor. Kimi zaman olaylı, kavgalı dövüşlü kongreleri de izliyoruz.
Her ne kadar gergin bir atmosfere sahip olsa da CHP Bursa Genel Kurulu’nun kavgasız ve dövüşsüz geçmesi bizleri mutlu etti.
Şimdi CHP’nin yeni Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir’i zor bir süreç bekliyor. CHP’nin yeni il başkanı Şadi Özdemir, kongrenin gerek adaylık sürecinin, gerekse kongrenin kendisinin seviyeli geçtiğini, eleştirilerin doğal olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bizde kazanan, kaybeden olmadı. Görev verilen ve verilmeyen oldu. Bizler görevi alan kişiler olarak, diğer aday arkadaşlarımız ile birlikte yaratacağımız sinerjiyle partimize yeni bir enerji getireceğiz. Aday arkadaşlarımızla görüşmelerim devam ediyor. Yeni bir yönetim anlayışıyla partimizi yönetmek istiyoruz. 2019 yerel seçimlerini hedefliyoruz. Hedef Büyükşehir ve enaz 9 ilçede CHP’yi iktidara getirmek.”

Neriman Bale ve yılbaşı

Bursa’da 30 yıldan beri bale sanatına katkı koyan  Özel Neriman Bale Kursu  yuva sınıfı minikleri, yeni yıl partisinde bugüne kadar öğrendiklerini sergiledi. 
Özel Neriman Bale Okulu’nda düzenlenen etkinlikte minikler bugüne kadar öğrendikleri hareketleri yaparken, anne ve babaların da en az çocukları kadar heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. 

Karikatür ve sürdürülebilirlik

KalDer Bursa Şubesi ve Anadolu Karikatürcüler Derneği ‘nin geleneksel hale getirmeye başladığı etkinlikleri “Kalder Bursa Karikatürü Yarışması”nın üçüncüsü gerçekleşiyor.
15-16 Nisan 2016 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek 14. Kalite ve Başarı Sempozyumu’ nun teması “Sürdürülebilir Mükemmellik” olduğu için bu yılki yarışmanın da konusu “Sürdürülebilirlik” olarak belirlendi.
Yarışmada son başvuru 18 Ocak 2015. Detaylı bilgiler Kalder’in web sitesinde. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.