Hava Durumu

Özdilek'in acı günü

Yazının Giriş Tarihi: 08.06.2021 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 08:15

Dün Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 92 yaşındaki annesi Dürdane Özdilek'i toprağa verdi. Bursa OSB Camii'nde kılınan cenaze namazı ardından, Dürdane Özdilek, Hamitler Mezarlığı'na defnedildi.
Cenaze namazını Bursa Ulucamii Başimamı Tahsin Karanfil hoca kıldırdı.
Hüseyin Özdilek abartısız 50 yıldır tanıdığım bir büyüğüm. Onun bir havlucu dükkanından, dev bir holdinge; dünya havlu pazarının liderlerinden biri oluşunu gururla izleyen bir kardeşiyim.
Öğlen camiiye biraz erken gittim. Hüseyin Ağabey, bir akrabası ve yeğeni vardı. Kendisine başsağlığı diledikten sonra Hüseyin Ağabey "Muratcığım yetimdik, şimdi de öksüz kaldık" dedi.
Benden sonra Mustafa Barutçuoğlu, Tapu Kadastro 4. Bölge Müdürü Adnan Cevher ile beraber geldi. Sonrasından yavaş yavaş Bursa iş ve sanayi dünyası oraya toplanmaya başladı.
Kısa bir süre sonrada DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan geldi. Ali Babacan, Hüseyin Özdilek'e başsağlığı diledikten sonra "Hüseyin bey babama vekaleten buradayım" dedi.
Daha sonra da Hüseyin Özdilek, "1974 yılından beri Ali beyin babası Hilmi Babacan ile tanışırız ve o günden beri de iş yaparız. Nerede ise 45 yıla dayanan bir hukukumuz var" dedi.
Ali Babacan AŞ (DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dedesi), 1928 yılında dede Ali Babacan'ın kurduğu sonrasında ise baba Hilmi Babacan'ın devam ettirdiği çeyiz-tuhafiye ve perdelik ürünleri üzerine çalışan bir firma.

CENAZEDE KİMLER VARDI?

Cenazeye katılanlar arasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, eski bakanlardan Faruk Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener, Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, Beyçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, BTSO Başkanvekili Cüneyt Şener, BUSİAD Başkanı Ergun Türkay, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Halil Güleç, Şükrü Akyollu, Eser Ceyhan, Sami Bilge gibi iş ve sanayi dünyasından birçok isim vardı.

SON SÖZ

Bu köşeden Hüseyin Özdilek ve Özdilek Ailesi'ne başsağlığı diliyorum. Dürdane Anne'nin mekanı cennet olsun.

UİB'DE TARHAN KONUŞACAK

Uludağ İhracatçı Birlikleri, pandemi dönemine rağmen çalışmalarına devam ediyor. UİB üyelerinin uluslararası rekabet gücünü ve ihracatını artırmak amacıyla düzenlediği online seminerler aralıksız devam etmekte.
Teorik ve teknik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle de üyelerine yardımcı olmaya çalışan UİB'in eğitimlerine, önemli eğitmen ve akademisyenler katılıp bilgi paylaşımında bulunuyor.
Bu kapsamda, 10 Haziran Perşembe günü "Geleceğin İş Yapma Modelleri, İstihdam, Geleceğin Meslekleri ve Çalışma Ortamları" konu başlığında düzenlenecek eğitimin konuşmacısı ünlü Fütürist Ufuk Tarhan olacak.
Etkinlik perşembe günü saat 14.00 ile 15.30 arasında sanal ortamda gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.