Hava Durumu

Öztürk, TÇMB yönetiminde

Yazının Giriş Tarihi: 18.02.2016 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.02.2016 08:49
“Çimento” kelimesi, yontulmuş taş kırıntısı anlamındaki Latince “caementum” sözcüğünden türemiş bir kelimedir. Dili-mizde hem gerçek anlamı, hem de mecazi anlamları sıkça kullanılır. Çimentonun yaklaşık 4 bin yıllık geçmişi vardır. Ülkemizde ilk fabrika 1912 yılında Darıca’da kuruldu. Birlik ise 1957 yılında kurulmuştu.
Bursa Çimento Genel Müdürü Mürsel Öztürk, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin(TÇMB) yönetimine seçildi. 12 Şubat’ta Ankara birlik merkezinde yapılan genel kurulda Divan başkanlığını Mürsel Öztürk yaptı.
Toplantıda Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyetleri oylanarak ibra edildi. 2016 yılı Bütçe Tasarısı oybirliği ile kabul edildi ve yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri  seçildi.
Yönetim Kurulu’nun aynı gün yapılan toplantısında; Votorantim Çimento temsilcisi M. Şefik Tüzün, yeniden TÇMB Başkanlığı’na seçildi.  Nuh Çimento temsilcisi K. Gökhan Bozkurt Başkanvekili, Bursa Çimento temsilcisi Mürsel Öztürk de sayman üye oldu.
Mürsel Öztürk’ü kutluyorum.

Baro ve Medeni Kanun

Ülkemizde Türk Medeni Kanunu’nun kabul edilişinin 90. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. 
Bursa’da da  bu kutlamalar kapsamında Bursa Barosu Başkanlık Makamı’nda “Türk Medeni Kanunu”nun kabul edilişinin 90. yılı sebebi ile Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuku Komisyonu (TÜBAKKOM) ile birlikte bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Şentürk konferans verecek

Bursa’da Kalite Birliği önderliğinde 25 STK ve Uludağ Üniversitesi’nin birlikte yürüteceği  2016 Kalite Yılı Projesi hayata geçirilecek. 
Bu etkinlikler kapsamında TSE eski Başkanı, İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, 27 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te bir  konferans verecek.
Hulusi Şentürk, BTSO’da vereceği konferansta “Standartizasyonun Milli Ekonomişye Katkısı”nı anlatacak.
Şentürk, TSE Başkanlığı döneminde kurumuna  başarılı bir dönem yaşatmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.