Hava Durumu

Recep Altepe ile kahvaltı

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2016 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 08:30
Merinos’ta dün sabah Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin misafiri olduk. Kahvaltıda Başkan Recep Altepe, Okan Tuna, Ahmet Emin Yılmaz, Ersel Peker, Yüksel Baysal aynı masadaydık. Daha sonra bize Seyfettin Avşar, İhsan Altıkardeş, ve Levent Fidansoy da katıldı.

Hal böyle olunca Başkan Altepe’nin konuşması dışında Bursa ile ilgili konularda uzun sohbet olanağı da doğdu.
Başkan Recep Altepe, 22 yıldır belediyecilik yapıyor. Belediyelerin her kademesinde seçilmiş olarak görev yaptı.
Recep Altepe, meclis toplantılarında laf olsun diye hayati boyunca hiçbir konuya karşı çıkmadığını, karşı çıktığı her konuda ortaya bir alternatif proje koyduğunu, alternatifi olmadığı konularda da el kaldırdığını ifade etti.
Ayrıca Başkan Recep Altepe,  Bursa’nın İstanbul’dan birçok açıdan Türkiye’nin ikinci kenti olduğunu ama hak ettiği kaynakları merkezi yönetimden alamadığını dile getirdi. Bu arada son dönemde vergisini İstanbul’da ödemeye başlayan Bursa’daki  AVM’ye de sitemini iletti.

Geçit kavşağı ve Altepe

Bu arada Recep Altepe ile sohbet sırasında konu yeni kapatılan Geçit Kavşağı’na geldi. Bu konuda Altepe şunları söyledi:
“Bursa yönünden Balat’a yüzde 8’lik bir dönüş var. Orayı kapatınca akşam dönüş saatlerinde yaşanan tüm yoğunluk ortadan kalktı. Her şeyi ölçüp, biçip yapıyoruz. Balat’a dönecekler de Bademli kavşağını kullanacak.”

SKAL Kulüp’te Özdilek dönemi

Bursa Skal Kulüp ‘te görev devir değişimi gerçekleşti. Bursa SKAL Başkanı Vehbi  Varlık genel kurulda görevini Hüseyin Özdilek’e bıraktı.
Turizm Profesyonelleri Derneği olan Skal,   Akın Esgin ev sahipliğinde Montania Otel’de genel kurulunu yaptı. 
Yeni  Başkan Hüseyin Özdilek, “50 yıllık ticaret hayatımda Bursa Skal Kulübü Başkanı olmak da varmış. Vehbi Varlık, çıtayı yükseltti. Şimdi onu daha yukarı taşımak sırası bizde” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.