Hava Durumu

Saklamıyorum paylaşıyorum

Yazının Giriş Tarihi: 12.06.2018 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 07:33

Ramazan ayının son günlerindeyiz. Önümüz bayram. Böyle dönemlerde çocuklarımıza verebileceğimiz güzel şeylerden biri de kitap ve oyuncak.
KalDer Bursa Şubesi'nin 2013 yılında önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi başlatmıştı.
"Saklamıyorum, Paylaşıyorum" kitap ve oyuncak kampanyası bu yıl 6'ncı yılında da devam etmekte.
Kitap ve oyuncaklar bu yıl çocuklara ulaştırılmak üzere; bazı sivil toplum örgütleri ve gönüllüler aracılığıyla gönderildi.
Bu noktada Bursa'da Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği'ne, Van'da Her Çocuk Bir Umuttur Derneği'ne, Elazığ'da Goncalar Solmasın Derneği'ne, ayrıca gönüllüler aracılığıyla Giresun ve Diyarbakır'a ulaştırıldı.
KalDer Bursa Şubesi'nin "Saklamıyorum, Paylaşıyorum" projesi ile 2013 yılından bugüne 3000 kitap, 8500 oyuncak çocuklara ulaştı.
Sanıyorum bayram öncesi bazı çocuklarımız alacakları hediyelerle mutlu olacaklar.
Evet, böyle bir projeyi hayata geçirdiği ve bu projeyi sürdürülebilir hale getirdiği için Kal Der Bursa Şubesi'nin yöneticilerini ve profesyonellerini kutluyorum.

Bursa Tabip Odası 65 yaşında

Bursa Tabip Odası 1953 yılından beri faaliyet göstermekte. O yıldan bu yana mesleği alanda çalışmalarını sürdürmekte ve meslektaşlarının haklarını koruma yolunda çalışmakta.
Pazartesi günü Bursa Tabip Odası 65. yaşını kutlayacak. Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde saat 19.00'da başlayacak törenin ardından saat 20.30'da Bursa Tabip Odası Bağımsız Müzik Grubu bir konser verecek.
Şimdiden nice yaşlar diliyorum.

Büyüme değerlendirmesi

Büyüme rakamları ile ilgili olarak BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 7,4'lük büyümesi, büyümenin sanayi üretimi kaynaklı gerçekleşmesi sevindirici bir gelişme. Büyüme performansındaki başarı ülke ekonomisi için motivasyon kaynağı olacak." dedi.
Başkan Burkay, Türkiye ekonomisinin yüzde 7,4'lük büyüme oranıyla OECD ülkeleri arasında birinci, dünya ekonomisinin yüzde 85'ini oluşturan G-20 ülkeleri arasında ise ikinci sırada olduğuna dikkat çeken İbrahim Burkay, "Ülkemiz ilk çeyrekteki bu performansla önemli bir başarıya imza attı. Ülkemizin güçlü büyüme dinamikleriyle ortaya koyduğu bu başarı, özel sektörün ekonomiye ve istikrara güveninin göstergesidir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.