Hava Durumu

Seçim ülkemize hayırlı olsun

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2015 07:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2015 07:15
Pazar günü yine sandık başına gidiyoruz.  Nedeni basit. Egoların önde olduğu koalisyon görüşmelerinde bir anlaşma sağlanamadı. Veya bir anlaşma önerilmedi. Orada değildik, hepsi ayrı ayrı bir şey söyledi. Neyse onu bir kenara bırakalım.
İlk işimiz yurttaş olduğumuzu anımsayıp, sorumluluğumuz olan oy kullanma görevimizi yerine getirmek. 
Değerlerin üst üste yol olduğu, iletişim kanallarında neyin doğru, neyin yanlış olduğunun birbirine karışıp, dezenformasyonun, enformasyonun önüne geçtiği bir ortamda yolculuk yapıyoruz.
Böyle bir ortamda en önemli konu olup, bitene objektif bakabilmek; önünüze gelen her şeyi sorgulamak, ondan sonra bir değerlendirme yapabilmek.
Her şey sorgulanır mı, demeyin. Bilimin ortaya koyduğu sorgulayıcılık bir şey kaybettirmez,  farklı bakış açısı kazandırır. İlk kendimize bakarak nasıl bir insan olduğumuzu sorgulayalım. Aynaya bakmak veya otokritik yapmak önemlidir. 
Sonra topluma ve olup bitenlere bakıp, değerlendirme yapalım.
Seçim hayırlı olsun.

İMOS dünyayla buluşacak

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) 6-7 Kasım tarihleri arasında İnegöl Dünya ile Buluşuyor projesini hayata geçirecek.
Başkan Yavuz Uğurdağ, “İMOS olarak; 2 milyon m2 üretim alanı, 30 bin kişilik uzmanlaşmış çalışanları, 2 binin üzerinde üretici firmasıyla Türkiye’nin mobilya ihracatının yüzde 40’ını yapıyoruz” dedi.

BTSO ve inşaat sektörü

BTSO 33. ve 49. Meslek Komitesi “İnşaat Sektöründe Vergilendirme” konulu toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya BTSO YKÜ Şakir Umutkan, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Bursa SMMMO  Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ve sektör temsilcileri katıldı. 
BTSO YKÜ Şakir Umutkan, sektörün 1,9 milyon kişiye iş sağladığını,100’ün üzerinde sektörün ana müşterisi konumunda olduğunu  dünya ekonomisinin yaklaşık yüzde 13’ünü oluşturduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.