Hava Durumu

Sedat Yalçın’la seçim üzerine

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2015 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2015 07:50
AK Parti il eski başkanı Sedat Yalçın ile dün sohbet etme olanağımız oldu. Kendisi 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi ve gelecek için güzel şeyler söyledi.
Bildiğiniz gibi Sedat Yalçın eski il başkanlarının görevlendirildiği son seçimlerde Bursa’daki 3 merkez ilçeni dışındaki tüm ilçelerin sorumluluğunu almıştı.
Sedat Yalçın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 10 Kasım günü yaptığı konuşmaya dikkat çekiyor. Ve konuyu şöyle değerlendiriyor:
“Seçim sonuçları ile birlikte ülkemize istikrar ve bir rahatlama geldi. Bu arada çok önemli bir konu var. Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 10 Kasım günü verdiği mesajlar büyük önem taşımakta. Bu mesajlar her kesim tarafından iyi analiz edilmeli. 
Ülke Sayın Davutoğlu’nun verdiği mesajlar çerçevesinde buluşmalı ve kendisi desteklenmelidir. Onun söylemlerinin ve mesajlarının hayata geçmesi, Türkiye’nin gerek gelişmiş demokrasi, gerekse insan hakları konusunda büyük adımlar atması demektir.”
Sedat Yalçın konuyu böyle değerlendiriyor.

Tramvay hattına park etmeyin

Heykel – Garaj tramvay hattı üzerine yapılan hatalı parklanmalar TCK’nın “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçu kapsamında ele alınıyor. 
Bu eylemi işleyenlere 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
4. Asliye Ceza’da yargılanan bir kişi 10 ay, 13. Asliye Ceza’da yargılanan bir kişi de 1 ay 20 gün hapis cezası aldı.

Bursa’da Kurtuluş ve Cumhuriyet

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yılında Yıldırım Belediyesi tarafından bir kitap yayınlandı. Bu kitap “Bursa’da Kurtuluş ve Cumhuriyet” adını taşıyor.
Mehmet Haluk Türköz’ün kitabı bir albüm niteliğinde. Kitapta Bursa’nın kurtuluş günü ve Cumhuriyet’in ilk 10 yılındaki bayram kutlamalarına ait 92 fotoğraf bulunmakta. 
Fotoğrafların büyük bölümü Mehmet Haluk Türköz’ün koleksiyonundan. 
Türköz’ü ve Yıldırım Belediyesi’ni kutluyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.