Hava Durumu

Sektörden Bakan Çelik’e kutlama

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2016 07:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 07:17
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, ocak ayı sonunda Bursa’da bakanlığa geldikten sonra başlattığı Bölgesel Ortak Akıl Toplantıları’nın ikincisini gerçekleştirmişti.
Çelik Palas’taki bu toplantılarının başlangıcında önce kendi bakanlık  birimleri ile bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, daha sonra da bölgenin sektör temsilcileri ile buluşmuştu.
Geçenlerde gıda sektörünün önde gelen temsilcilerinin bazıları ile ayrı ayrı zamanlarda bir araya geldim. Ama hepsinin bu toplantılarla ilgili görüşü ortak gibiydi.
Sektör temsilcileri Bakan Faruk Çelik’in toplantısını şöyle değerlendirdiler:
“ Öncelikle sayın bakana teşekkür etmeliyiz. Çünkü, bakanlık tarihi boyunca ilk kez böyle bir çalışma yapılıyor. Bakanlığın muhatabımız olan tüm birimlerinin genel müdürleri ve bakan ile bir araya geldik. Ortak akıl üretmeye çalıştık. Sorunlarımızı doğrudan muhataplarına aktarma olanağımız oldu. Ayrıca, onları da hep bir arada dinleme fırsatımız oldu. Teşekkür ediyoruz ve devamını diliyoruz.”

Lions, kadın ve laiklik


 İpek Lions Kulübü ve Kadının Statüsü Derneği, laiklik ilkesinin Anayasa’ya girmesinin 79’uncu yıldönümünü ‘Laiklik ve Kadın’ konulu interaktif bir söyleşi ile kutladı.
“Laiklik ve Kadın” konulu söyleşiye,   Bursa eski Milletvekili ve  Bursa Barosu  eski Başkanı Av. Yahya Şimşek ile Lions 118-K Başkanı Av. İlknur Kutucu katıldı.

Karabıyık, başkanlık ve yeni anayasa


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, açıklamalarda bulundu.
Karabıyık özetle şöyle dedi:
“Hak ve özgürlükleri ortadan kaldıran darbe hukukundan arınmalıyız. Anayasa ile ilgili görüşmeler yapılırken, bir taraftan alt maddelerde darbe hukukunun temizlenmesi şeklinde kompartıman çalışması da diyebileceğimiz, eş zamanlı çalışma yürütülmelidir. Bir ülkenin rejimi bir kişinin arzusuna göre belirlenemez ”
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.