Hava Durumu

Sıra dışı bir program bilmek ister misiniz?

Yazının Giriş Tarihi: 13.10.2018 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.10.2018 08:02

Türkmenistan'ın en fazla reyting alan gezi programı "Bilmek İster misiniz" isimli bir program. Bu program Türkmenistan'ın devlet televizyonu olan Yaslyk TV'de gösteriliyor.
Yaslyk TV ekibi geçtiğimiz günlerde Bursa'daydı. BEBKA'nın misafiri oldular. Bu arada Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) bölge illerinin tanıtımı için T.C. Aşkabat Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile önemli bir işbirliğine imza atarak, bu konuda bir görev üstlendi.
1 Ekim - 10 Ekim günleri arasında gerçekleştirilen çekimlerde Türkmenistan halkına Bursa, Bilecik ve Eskişehir eksenindeki ortak, tarihi ve kültürel bağlar üzerinden tanıtacak program ile bu illerimizin Türkmen halkı için turizm destinasyonu olarak gösterilmesi hedefleniyor.
BEBKA Genel Sekreterliği de bu konuda bir açıklama yaptı. Açıklamada söz konusu etkinlik ile Ajans sorumluluk sahasındaki bölge illerimizin, ortak tarihi ve köklerimizi paylaştığımız Türki Cumhuriyetleri'ndeki halklara tanıtılması, karşılıklı ziyaretlerin artırılması, tarihi ve kültürel bağlarımızın güçlendirilmesinin amaçlandığı ifade edildi.
BEBKA, Bursa, Eskişehir ve Bilecik'in kalkınması, gelişimi ve tanıtımı noktasındaki yoğun çalışmalarına devam ediyor.
Kolaylıklar diliyorum.

TOFAŞ AKADEMİ'NİN BAŞARISI ONAYLANDI

Ülkemizin ilk lisanslı otomobil üreticisi olan Tofaş bünyesindeki personelin niteliğine katkı koymak amacıyla 2010 yılında Tofaş Akademi'nin temellerini atmıştı. Burada temel hedef Tofaş'ın kurumsal hafızasını oluşturup disipline ederek bundan sürdürülebilir fayda üretmeyi, tüm çalışanlarının ve paydaşlarının bugünün işini daha iyi yapmalarını ve geleceğe hazırlanmalarını sağlamaktı.
Özetle Tofaş Akademi, Tofaş'ın "Bilgi fabrikası" rolünü üstleniyor ve bilgiyi dönüştürüyor.
Dünyanın eğitim ve gelişim alanındaki önemli birliklerinden biri de Yetenek Gelişimi Birliği diye tanımlayabileceğimiz "Association for Talent Development" (ATD). Bu kurum her yıl dünyanın en saygın ödülü olarak kabul edilen "Association for Talent Development (ATD) Best" ödüllerini veriyor.
Tofaş Akademi, bu yıl "Association for Talent Development (ATD) Best" tarafından en iyi kurum seçildi. Stevie ve Brandon Hall ödüllerinin ardından başarısını ATD BEST Ödülü'yle taçlandıran Tofaş Akademi, böylelikle 2018 yılında 14 ödül alma başarısı gösterdi.
Tofaş Akademi, geçen hafta Washington'da düzenlenen ATD Best Ödül Töreni'nden; 44 şirketi geride bırakarak birincilikle ayrıldı.
Tofaş Akademi adına ödülü Washington'da Tofaş Akademi Müdürü Selçuk Alimdar aldı.
Tofaş Akademi'yi kutluyorum. Bu hem ülkemizin, hem de kentimizin uluslararası alanda tanıtımına ve de prestijine önemli bir katkıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.