Hava Durumu

Skal’da, Özdilek’in toplantısı

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2016 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2016 07:47
Uluslararası Skal’ın Bursa Şubesi’nde Hüseyin Özdilek’in döneminin ilk toplantısı, Asu Beceren’in ev sahipliğinde Botanik Park’taki Beceren Otel’de yapıldı.
Bu yeni başkan Hüseyin Özdilek’in döneminin ilk toplantısıydı. Toplantının başında bir Dubai ve Bursa kıyaslaması yapıldı. Ardından Hüseyin Özdilek çalışmalar hakkında bilgi veren bir konuşma yaptı.
Daha sonra da toplantının konuk konuşmacısı Turizm Yatırımcıları Derneği  eski başkanlarından ve Onursal Başkanı Dr. Turgut Gür’ü dinledik. 
Özal, döneminden bürokrat olarak çalışmalara başlayan ve turizm alanındaki ilk yatırımlarımızın ve tanıtımlarımızın mimarlarından biri olan Dr. Turgut Gür, bize turizmimizin gelişiminin tarihsel sürecini anlattı.
Gür, Rus turistlerinin ülkemize gelmesindeki en önemli aktörlerden biri.  O konuya turist sayısıyla değil, bir turistin kişi başına harcadığı rakamla bakılması gerektiğini söyledi ve oligark Rusların bu bölgede büyük paralar harcadığını anımsattı.
Gür Hoca konuyu tüm detayları ile anlattı.

UÜ Kariyer Fuarı

Uludağ Üniversitesi ‘nin kariyer etkinliği olan “Kariyer Fuarı” bu yıl, 9-10 Mart 2016 tarihlerinde düzenleniyor.
Bu fuar farklı sektörlerdeki firmalar ile üniversite öğrencilerini buluşturacak.  Fuara katılmak isteyen firmalar Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile iletişime geçebilirler.

Woyzeck, Devlet Tiyatrosu’nda

Bursa Devlet Tiyatrosu, Alman yazar Georg Büchner’in “Woyzeck” oyununu dün akşam sahneye koydu.
Oyun, umutsuz bir dünyadaki dipsiz uçurumları ve bu uçurum kenarındaki kokuşmuş atmosferi ve çaresiz insanları, sahtelikleri anlatıyor. 
Oyunun yönetmeni Muzaffer Aksoy, yardımcısı Cem Arabacıoğlu,  Işık tasarımı Osman Uzgören, dekor tasarımı Murat Gülmez, kostüm tasarımı Funda Çebi, müzikleri Orhan Enes Kuzu ve dans düzeni de Dicle Doğan’a ait.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.