Hava Durumu

Skal’ın konuğu Semih Pala oldu

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2014 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2014 08:39

Bursa’daki turizm profesyonellerinin üye olduğu Bursa Skal Kulübü Derneği’nin nisan ayı olağan aylık toplantısı Altın Ceylan’da gerçekleştirildi.
Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Genel Koordinatörü Semih Pala’nın konuk olduğu Bursa Skal Kulübü Derneği’nin olağan aylık toplantısı Altın Ceylan’da üyelerin geniş katılımı ile yapıldı.
Bursa Skal Kulübü Derneği’nin nisan ayı aylık olağan toplantısının açılışında konuşan Bursa Skal Kulübü Derneği Başkanı Vehbi Varlık, Skal Bursa olarak, Bursa’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini korumak ve Bursa’nın kaybedilen turizm potansiyelini yeniden kazandırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.
Semih Pala, geceye katılanlara Bursa Kent Konseyi ve Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi hakkında bilgiler verdi.
Pala, Merinos AKKM’nin, belediye şirketi tarafından işletilen Türkiye’deki ilk ve tek kongre merkezi olduğunu dikkat çekti. Şehrin ve Merinos AKKM’nin daha iyi bilinmesi amacıyla ulusal ve uluslararası fuarlara katıldıklarını belirten Pala, son olarak İstanbul’da düzenlenen ACE of MICE Uluslararası Kongre Fuarı’nda yer aldıklarını söyledi.

Mutlu Adımlar Çocuk Şenliği

ROMMER Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi; geleneksel 3. Mutlu Adımlar Çocuk Şenliği’nde çocuklara bahar coşkusunu yaşatmayı hedefliyor.
Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Umuda Adım Engelliler Derneği sponsorluğunda gerçekleşen ROMMER Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından organize edilen etkinlikte; Hacivat-Karagöz karakterlerinin sunacağı gösterilerin yanı sıra pamuk şekerci, macuncu, yüz boyamacı hazır bulunacak.
Çocuk şarkıları eşliğindeki eğlenceli buluşmada ayrıca tam 300 balon “toplumsal farkındalık uyandırmak” adına “Özgürlüğe” sloganıyla gökyüzüne uçurulacak…
Bugün Sukay Park’ta saat: 11.00-15.00 arası düzenlenecek olan etkinlikte, engelli farkındalığını artırmak üzere “Engeller Kalksın Adımlar Büyüsün” sloganı kullanılıyor.

İnallar’ın acı günü

Makyağsan ve İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı  Turgut İnal’ın babası Tuncay İnal önceki gün vefat etmişti.
1938 doğumlu Tuncay İnal’ın cenazesi dün  Organize Sanayi Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’na defnedildi.Cenazeye Bursa iş ve sanayi dünyasından çok sayıda kişi katıldı.Turgut İnal nezdinde İnal Ailesi’ne başsağlığı dilerken, merhuma mekanı cennet olsun diyorum.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.