Hava Durumu

Soyoung Yoon’u kaçırmayın, izleyin

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2015 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2015 07:46
Soyoung Yoon günümüzün en önemli keman virtüözü. Keman çalmaya 5 yaşında başladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’deki Seul Ulusal Sanat Üniversitesi’nden mezun oldu. Yoon’u profesör Kim Yun-Nam eğitti, Moskova Virtüözleri Orkestrası’nda ilk kez sahne aldı. 



Yoon, daha sonra da London Oyuncular Orkestrası, Zürih Oda Orkestrası, Bask Ulusal Orkestrası, Milletlerarası Philharmonia ve WDR Köln Senfoni Orkestrası’nda çalıştı. Yoon, Indianapolis Uluslararası Keman Yarışması’nda altın madalya, Uluslararası Henryk Wieniawski Keman Yarışması’nda ise ‘En İyi Sanatçı’ ödüllerini de kazandı. 
Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, perşembe günü kurucusu olan merhum orkestra şefi Prof.Hikmet Şimşek’e adadığı konserinde, solist olarak Soyoung Yoon sahne alacak.
Sanatçı Fin besteci Jean Sibelius’un bestelediği tek konçerto olan keman konçertosunu seslendirecek. Bu eser uzmanlarca olağanüstü bir virtüözlük gerektiren ve keman edebiyatının en güç eserlerinden biri olarak tanımlanıyor.
İzleyin.

Genç İMO ve UÜ

Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde stant açan Genç İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) , 1. sınıf öğrencilerine çalışmalarını ve üyelerin mesleki gelişimi için yapılan etkinlikleri anlattı. 
İMO’nun standında etkinliklerin yer aldığı broşürler dağıtılırken, üye olmak isteyen öğrencilerin de üye kayıtları yapıldı.

UİB’de eğitim vardı

Uludağ İhracatçı Birlikleri  eğitim çalışmalarına devam ediyor. Son olarak UİB tarafından üyelerine yönelik olarak Dış Ticarette KDV ve ÖTV İşlemleri semineri düzenlendi.


UİB Genel Sekreterlik Binası’ndaki seminere UİB üyesi firmaların temsilcileri ve UİB çalışanları katıldı. 
Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yaser Gürsoy, seminer kapsamında katılımcılara KDV Genel Tebliği kapsamında yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.