Hava Durumu

Şüyuu vukuundan beterdir

Yazının Giriş Tarihi: 22.01.2016 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.01.2016 07:45
Bursaspor Genel Kurulu yapıldı ve Bursaspor Kulübü Başkanlığı’na Ali Ay seçildi. Ali Ay ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.
Bu arada alışılmadık bir şey ile karşılaştık. Bursaspor yönetimi ibra edilmedi. Bir süredir mali konularla ilgili çeşitli iddialar gündemdeydi. Sonuçta yönetim kurulu ibra edilmedi.
Herkes “Ne olacak şimdi?” diye soruyor. Birkaç avukat dostumla konuştuğumda konunun yönetim kurulu tarafından öncelikle uzman tarafsız denetçiler tarafından incelenmesi ve ardından da bir sorun var ise hem ceza, hem de hukuk açısından mahkemeye gidilmesi gerektiğini vurguladı.
Evet, bu konular Bursa’nın canını sıktı ve birçok kişiyi zan altında bıraktı. Artık, bu konunun netleşmesi, suçu olan varsa cezasını çekmesi, yok ise aklanması gerekiyor.
Çünkü eskilerin bir deyişi vardır “Şüyuu vukuundan beter”diye. Burada“Şüyu” duyulma, işitilme ve de “Vuku” da “gerçekleşme”demek. Yani özetle:
“Bazı olumsuz şeylerin kulaktan kulağa işitilmesi, yaşanmış olmasından daha beterdir.”

Sarıbal’dan sert çıkış


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut’un “İş Bankası’na el konulsun” çıkışına CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’dan sert tepki geldi. 
Orhan Sarıbal “Atatürk’ün miraslarından biri daha hedefte. Elinde  İş Bankası ile ilgili belgeler varmış. Umarım Kabataş ve Dolmabahçe senaryolarındaki belgelere benzemez” dedi.

UÜ Ankara’da mezunları ile


Uludağ Üniversitesi  yönetimi, düzenlediği etkinlikte Ankara’daki Bursa Evi’nde UÜ’den mezun olan milletvekilleri ile Bursa milletvekillerini bir araya getirdi. 



Etkinliğe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katıldı. UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Bizim amacımız şu anda burada bulunan veya bulunmayan kişilerin mezun olduğu ve milletvekili seçildiği şehrin üniversitesi için elini taşın altına koymasıdır.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.