Hava Durumu

TAİDER Bursa Temsilciliği

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2016 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 07:34
TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, bundan üç yıl önce İzmir merkezli olmak üzere kuruldu. Üç yıldır düzenli olarak Aile İşletmeleri Zirvesi düzenliyor.
Şerife İnci Eren’in kurucu başkanlığında kurulan derneğin şu anda başkanlığını Sümer Tömek Bayındır yapıyor. Bu organizasyon aynı zamanda FBN- Family Business Network’ün Türkiye ayağını oluşturuyor. 
İzmir sonrası İstanbul’da bir temsilcilik açan TAİDER bugün de Bursa Temsilciliği’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor. Sheraton Otel’deki etkinlik saat 16:00’da gerçekleşecek. TAİDER’in Bursa Temsilciliği’ni Berna Kırcı Aşıroğlu yapıyor. Haziran ayında da Ankara Temsilciği açılacak.
Bursa Temsilcilik açılış toplantısında Prof.Dr.Doğan Cüceloğlu ve AGT CEO’su Mehmet Semih Söylemez “Aile Şirketlerinde Duygusal Sermaye, Kültür ve Değerler” başlıklı birer konuşma yapacaklar.
Berna Kırca Aşıroğlu’na başarılar dilerken, TAİDER’e Bursa’ya hoş geldiniz diyorum.
Ülkemizde 1 milyon 620 binin üzerinde şirketin büyük bölümü aile şirketi.

Bursa sanayisi masada


Mümin Ceyhan Bursa Kültür Kaynakları Araştırma Kütüphanesi 13 Şubat 2016 Cumartesi günü Görükle’de  “Bursa’da Sanayinin Yönü ve Etkileşimleri” konusunu masaya yatırıyor,
Çalışmayı ayrıca Uludağ Üniversitesi, BTSO, Büyükşehir Belediyesi, ULUTEK,  Nilüfer Belediyesi  ve Bilim Teknoloji Merkezi forumu paydaş olarak destekliyor.

İnci Aykut’un 55. sanat yılı


Sanatçı İnci Aykut 55. sanat yılını kutlamak için 12 Şubat 2016 Bursa Konak Kültür Merkezi’nde saat 18.00’ de bir sergi açıyor.  İki hafta sürecek sergide sanatçının gençlik yıllarında yaptığı eserlerden günümüze kadar yaptığı çalışmalardan örnekler izlenebilecek.



Güzel Sanatlar sonrası sanata tiyatro ile başlayan İnci Aykut, geçen yıllar içinde desen, seramik ve sanatın değişik alanları ile ilgili çalışmalarını sürdürdü ve sürdürüyor.
Saygıyla diyorum.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.