Hava Durumu

Tarık Tezel SETBİR’in başında

Yazının Giriş Tarihi: 11.04.2016 07:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 07:12
1976 yılında kurulan  Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği’nin (SETBİR) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Tarık Tezel seçilmişti. 
Sütaş Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Tarımsal Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdürü olan Tarık Tezel aynı zamanda da BUSİAD Başkanvekili. 
Geç de olsa Tarık Tezel’i dün kutlama fırsatı buldum. Kendisine sektör ile ilgili düşüncelerini sordum. Şunları söyledi:
 “Süt ve et ürünleri, yüksek besin değerlerinin yanı sıra, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile ülkemiz ekonomisine çok yüksek katkı sağlayan gıdalardır. Köydeki çiftçiden perakende satış noktasına kadar önemli istihdam imkanları yaratan bu sektörler, oluşan gelirin de, değişik toplum kesimleri tarafından bölüşülmesini, refahın geniş kitlelere yayılmasını sağlarlar. Türkiye’de süt ve et sektörlerinin  ve bu sektörlere bağlı olan sanayinin gelişmesi ve imajının yurtiçinde ve  dışında artması için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Sektörün güçlü ortak sesiyiz.”

CHP örgüt toplantısı


CHP Bursa İl Örgütü, “Genişletilmiş Örgüt Toplantısı”nda bir araya gelerek düşünce ve önerilerini paylaşma ortamı buldu. 
Katılımın yoğun olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, “AKP hükümeti ülkeyi perişan etmiş durumda. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ihtiyacımız var” dedi.

Nilüfer Kadın Korosu ve otizm


Nilüfer Kadın Korosu, Tan Okulları Aile Birliği işbirliğiyle Bursa Otistik Çocuklar Okulu yararına konser verdi. Tan Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Nostaljik Şarkılarla Bahara Merhaba” konserinde, sevilen Türk filmlerine konu olan Yeşilçam şarkıları seslendirildi.
Şef Dr. Aysel Gürel yönetiminde sahne alan koronun Yeşilçam şarkıları konserinde ayrıca Gülay Sürücü ve Gülten Kaçmaz da solist olarak görev yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.