Hava Durumu

TBB Başkanı Feyzioğlu Bursa’daydı

Yazının Giriş Tarihi: 08.02.2015 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.02.2015 07:36
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, dün Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin konuğu olarak Bursa’daydı.
Metin Feyzioğlu, Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca ve Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demirel’le birlikte önce ÇEK’in eğitim kurumlarını gezdi.
ÇEK’te ÇEK Başkanı Ali Arabacı’dan çalışmalar ve kurum hakkında bilgi alan Metin Feyzioğlu, ÇEK’e  hayran kaldı ve ÇEK’e üye oldu. 
ÇEK’in “19.Eğitim Şurası ve Eğitim Birliği Yasası” konulu paneli dün BAOB Yerleşkesi’nde yapıldı.
ÇEK Başkanı Ali Arabacı’nın yönettiği panele  Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ile birlikte  Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca ve Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir katıldı.
Panelde 19. Eğitim Şûrası’nda gündeme gelen öneriler masaya yatırıldı. 
Ayrıca, panelde son yıllarda ortaya konulan yaptırımlarla eğitim sisteminin bilimsellikten uzak bir hal aldığı gündeme getirildi.

BGC’de Kolaylı güven tazeledi

Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulu cuma günü Basın Kültür Sarayı’ndaki Uğur Mumcu Salonu’nda yapıldı.
236 üyenin katılığı genel kurulda Divan Başkanlığı’na Okan Tuna, Başkan Yardımcılığı’na Avukat Turgut Özkan, yazmanlıklara da Yılmaz Ardıç ile İkbal Turan seçildi.
Bu genel kurulda geçmiş dönem başkanı Nuri Kolaylı güven tazeledi. 2015-2017 döneminde Bursa Gazeteciler Cemiyeti’ni yönetecek ekip şu isimlerden oluşuyor: “Mehmet Nuri Kolaylı. Yönetim kurulu asıl: Fuat Kars, Fehim Ferik, İhsan Bölük, Hakan Işıkkent, Hülya Saatçi, Ruhi Berber, Necat Kırbulut, Uğur Uslubaş, Mesut Demir, Ersin Yıldıran, Hüseyin Yeşilkavak, Tuna Çam, Volkan Tezcan, Caner Evyapan.”

Mümin Gençoğlu anıldı

Mümin Gençoğlu dün Bursa Emirsultan Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen bir tören ile anıldı.Mümin Amca veya herkesin deyimiyle “Mümin Aga”Balkan Türkleri’nin önderi ve lideriydi.
Bal-Göç ve BGF Federasyonu Kurucu Başkanı, Bursa sanayisinin duayen ismi, Penguen Gıda’nın kurucusu, hayırsever iş adamı, BTSO Meclis ve Bursaspor’un eski başkanlarındandı.
Ayrıca Bursa siyasetinde iz bırakan Bursa eski Milletvekili ve eski bir gazete sahibiydi. Mümin Gençoğlu aramızdan ayrılışının 22. yılında anıldı.

Ekohaber yeni yerinde

Tahsin Ardıç kardeşimiz ve meslektaşımız bundan tam 20 yıl önce sahip olduğu vizyon ile bir eksiği tamamlayarak Bursa’nın ilk haftalık ekonomi gazetesi olan Ekohaber’i yayınlamaya başlamıştı.
1996’dan bu yana Bursa ekonomisinin nabzını Tophane Meydanı’ndaki yerinde tutan Ekohaber, artık İzmir yolu üzerindeki Durak Muhallebicisi’nin arkasındaki yeni yerine taşındı.
Ekohaber’e yeni yerlerinin hayırlı gelmesini diliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.