Hava Durumu

UÜ Kütüphanesi gelişiyor

Yazının Giriş Tarihi: 11.06.2016 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 07:33
Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı geçenlerde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, fakülte dekan yardımcıları, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından müdür yardımcılarının da katılımıyla bir toplantı düzenleyerek çalışmalarını aktardı.
Toplantıda üniversitenin, son beş yılda kütüphane yayın alımları bütçesini yüzde 115 artırarak 3 milyon 650 bin liraya yükselttiğine dikkat çeken Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasan Arslan, kütüphaneyi daha iyi yerlere getirmeyi hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:
“Üniversitemiz akademik bilgiye sorunsuz erişmesi ve üniversitemizin yayın sıralamasında Türkiye’de önde gelen üniversiteler arasına girmesi konusunda biz de kütüphane olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Kütüphanemiz veritabanlarına kampus dışından sorunsuz erişilebilmesi için yakın zamanda hizmete sunduğumuz ‘e-kutuphane’ arayüzü sayesinde öğrenci ve akademisyenlerimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz”

UİB’den seminer

Uludağ İhracatçı Birlikleri  üyelerine yönelik eğitimlere aralıksız devam ediyor. UİB tarafından düzenlenen son eğitim semineri  “2023 Hedef Yolunda İhracatta/İthalatta Yerinde Gümrükleme Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü Semineri” oldu.
Eğitmen Mehmet Kut tarafından verilen eğitime, çok sayıda ihracatçı firmanın temsilcisi katıldı.

Bursa-Darmstadt dostluğu

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Darmstadt Belediyesi arasındaki kardeşlik ilişkilerinin 45. yılı, Almanya’da kutlandı. 
Almanya Darmstadt Belediyesi’nin “Avrupa Haftasonu Etkinlikleri”ne Büyükşehir Meclis Üyesi Nihal Gökten katıldı.
Geçen yıl Bursa’ya gele-rek kentin tarihi ve kültürel güzelliklerini resimleyen ressamlar Christel Frank ve Christiane Klan’ın Justus-Liebig-Haus’taki sergisi de kardeş şehir programı kapsamında sergilendi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.