Hava Durumu

Vali Karaloğlu’na mektup

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2016 07:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2016 07:26
Sayın Valim,
Bu kente birçok vali geldi ve geçti. Kimisini İstanbul’daki dişçisine helikopterle gidişinden anımsıyoruz, kimisini peşinde Çin ordusu gibi dolaşan tek tip kıyafetli koruma ordusundan, kimilerini Bursa’ya hizmetlerinden ötürü şükranla anıyoruz, laf aramızda kimlerini de anımsamak istemiyoruz.
Siz bu kente geldiğiniz günden beri kentimize katma değer sağlamaya çalışıyorsunuz. Özellikle de bu kentin  her alandaki turizm potansiyeli konusunu ilk günden beri fark ettiniz ve bu konudaki her türlü projeye destek veriyorsunuz.
Sizden Bursa adına ricamız var. Bursa’nın tüm valilerinin el atmaktan gocunduğu Uludağ konusuna lütfen el atınız. Orası tam bir keşmekeş. Yedi değil ama “Üç kocalı Hürmüz” konumunda. Bir yandan Orman Bakanlığı, diğer yandan Tu-
rizm Bakanlığı ve de Büyükşehir Belediyesi.
Lütfen bir türlü bir araya gelemeyen Bursa milletvekillerimizi ve bakanlarımızı (Faruk Çelik de dahil) bu ortak amaç çerçevesinde bir araya getiriniz. 
Bunu yapabilirsiniz. Ve Bursa’nın Uludağ sorununu çözen vali olarak anımsanırsınız.

Uludağ ve bir not


Yukarıda Valimiz Münir Karaloğlu’na bir mektup yazdım. Uludağ odaklı böyle bir çalışmayı Karaloğlu gerçekleştirirse gerçekten tarihe geçecektir. Çünkü herkes oradan kaçmıştır.
Ama Uludağ şu anda kaçılamayacak durumdadır. Sahibini beklemektedir. Ve bizler burada Bursa’nın başına büyük bir bela gelmeden bu sorunu çözmeliyiz.

ÇEK Eğitim Ödülleri


Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin bu yıl 10.sunu vereceği Eğitim Ödülleri’ne  “Genel”de Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Bursalı Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, “Yerel”de ise, Öğretmen Engin İlhan layık görüldü.



Ödüller, 3 Mart ‘ta  3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda verilecek. Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, etkinlik kapsamında “Erken Çocukluktan Yetişkinliğe İnsan Kapasitesini Geliştirmek” konulu konferans verecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.