Hava Durumu

VI.Ar Ge Proje Pazarı

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2014 08:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 08:44

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği , BTSO ve BEBKA’nın ortaklaşa düzenlediği VI.Uluslararası Ar Ge Pazarı başladı.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonun’nu dolduran katılımcılar önemli konuşmalar dinlediler.
VI. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı'na Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de katıldı.
 UTİB Başkanı İbrahim Burkay, 2013 yılındaki 8,4 milyar dolarlık ihracatı 2014 yılında 9 milyar doların üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Sektörün gayri safi milli hasılaya katkısının önemli olduğunu vurgulayan Bursa Valisi Münir Karaoğlu, "Tekstil, Türkiye'nin gerçekten lokomotif sektörlerinden bir tanesi. Pazardaki payını daha çok artırmak için inovasyon ve Ar-Ge yapmalıdır.” dedi.
Toplantı bugün de devam ediyor.

 

DARÜŞŞAFAKA GİRİŞ SINAVLARI

151 yıldır bağışlarla varlığını sürdüren, Darüşşafaka Cemiyeti, 7 Nisan’da Bursa’da, Darüşşafaka Giriş Sınavı tanıtım toplantısı düzenliyor.

Bilindiği gibi 151. yılını kutlayan Darüşşafaka, annesini veya babasını kaybetmiş, yetenekli ancak maddi olanakları yetersiz olan çocuklara kaliteli bir eğitim fırsatı sunuyor.
Darüşşafaka Eğitim Kurumları temsilcileri, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetimi ve mezunların katılımıyla düzenlenecek tanıtım toplantılarında, öğrencilere sunulan imkânlar hakkında öğretmenlere ve velilere bilgi verilecek.
Darüşşafaka Cemiyeti’nin, 1 Haziran 2014 tarihinde 20 ilde gerçekleştireceği Darüşşafaka Giriş Sınavı’nın Bursa basın tanıtım toplantısı saat 10:00’da TKM’de.

 

UÜ ve ASYA'DAN AVRUPA'YA MÜZİK

Uludağ Üniversitesi, yabancı uyruklu öğrencilerin müzik kültürlerini tanıtmak amacıyla eğlenceli bir Bilimsel Araştırma Projesi’ne imza atıyor.
Uludağ Üniversitesi’nde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler proje uyarınca,cumartesi akşamı saat 20.00’de Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde 13 ülkenin müzik kültürlerini uygulamalı olarak sergileyecekler.
Projenin yürütücülüğünü TÜDAM Müdürü Prof. Dr. M. Asım Yediyıldız ile Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Şirin Akbulut Demirci yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.