Hava Durumu

Yalın Enstitü’den Kaizen eğitimi

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2013 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2013 08:16

Kaizen felsefesi, Toyota mucizesinin altında yatan en önemli unsurların başında gelmektedir. Kaizen (Sürekli İyileştirme) çalışmalarında, şirket insan kaynağının tüm yaratıcı ve problem çözücü kapasitesinin şirket hedeflerinin elde edilmesine yönlendirilmekte olduğunu görüyoruz. Çalışan insanın motivasyonunun ve bağlılığının artmasındaki en önemli faktörlerin başında çalışanların iyileştirme çalışmalarına aktif katılımları gelmektedir. Kaizen çalışmaları bu bakımdan da hayati önemdedir...
Yalın Enstitü Derneği, 22-23 Şubat tarihleri arasında Hilton Otel’de Kaizen eğitimi düzenliyor. 2002 yılında kurulan Yalın Enstitü Derneği, kurulduğu günden beri endüstriyel alanda ve hizmet alanında siparişten, para tahsiline kadar geçen tüm süreçlerdeki görünen ve görünmeyen israfların ortadan kaldırılmasına yönelik misyonunu verdiği eğitim ve yaptığı çalışmalarla hayata geçirmeye çalışıyor…
Şimdi de 22-23 Şubat tarihleri arasında Bursa Hilton Otel’de Yalın Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi ve eğitmenlerinden Lemi Güngördü, Kaizen konusunda bir eğitim verecek…
Lemi Güngördü elektrik mühendisi olarak Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun oldu. ELMS Eskişehir Lokomotif ve Motor Sanayi’de (şimdiki adıyla TÜLOMSAŞ), Arçelik A.Ş. Eskişehir Buzdolabı Fabrikası’nda 16 yıl Elektrik Şefi ve Bakım Müdürü olarak çalıştı. 1991 Eylül’ünde TEE Topkapı Fabrikası’nda Teknik Müdür (ilk 6 yıl) ve Üretim Müdürü pozisyonlarında toplam 8 yıl bulundu…

Emek’ten yeni ürün

Bursa’nın ulusal alandaki markalarından biri de Uyar Ailesi’nin sahibi olduğu Emek Yağ. Bu markamız zeytinyağı, mısırözü ve ayçicek yağı alanında ülkemizin tanınmış bir markası…
Şimdi bu firmamız ürün yelpazesi içine yeni bir ürün kattı. Emek sıvı sabun. Yeni ürün sıvı sabun içinde sadece zeytinyağ içeriyor. Kimyasal bileşeni yok. Doğal ürünleri tercih edenler ve çocuklarımız, bebeklerimiz için iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum…

İlker Hoca, İTİCU’da konuştu

İstanbul Ticaret Üniversitesi Bursa Kampüsü’nde, cuma günü Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. İlker Parasız tarafından bir konferans verildi…
Bilindiği gibi dünyadaki para savaşları 1921’de ünlü Alman hiperenflasyonu sonucu Mark değerinin hızla düşürülmesiyle başladı. Ekim 1929’da Amerika’da başlayan büyük buhran, peş peşe devalüasyonlarla komşuyu dilenci yapma politikalarının gündeme gelmesine neden oldu. Bunun sonucunda dünya ticareti azaldı, büyük ölçüde üretim kayıpları meydana geldi...
Prof.Dr.İlker Parasız bizlere “Dünyadaki Kur Savaşları”nın tarihsel gelişimini ve bugününü anlattı…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.