Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yoğun bir hafta

Yazının Giriş Tarihi: 10.10.2016 06:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 06:49
Bu hafta çok sayıda etkinlik var. Haftanın ilk etkinliği bu akşam Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Adranos Tiyatro’nun yeni oyunu “Memd’Ali”nin prömiyeri.
Çarşamba 18.00’de BUSİAD’da yeni geleneksel etkinlikleri olan Perşembe Söyleşileri kapsamında Nasuh Mahruki “Kendi Evereset’inize Tırmanmak” başlıklı bir konferans verecek. Aynı gün Podyum Davet’te Koza Lions Kulübü’nün etkinliğinde Lions Alzheimer Hasta Konukevi için Cemil İpekçi “Karma defilesi” düzenliyor.  Etkinlikte Aydan Kaya konseri, defile ve Cemil İpekçi konuşması var.         
Perşembe Merinos’ta saat 20.00’de BBDSO’nun “Opera Gala Konseri” var. Orkestrayı Bulgaristan eski Kültür Bakanı Emil Tabakov yönetecek
Cuma günü 22. BUSİAD Doğan Ersöz Yılın İşadamı Ödül Töreni vardı. Hilton Otel 19.30’daki etkinliğe  TÜsiad Başkanı Cansel Başaran Symes’de konuk konuşmacı olarak katılacak. 
BUSİAD Doğan Ersöz Yılın İşadamı Ödülü ilk kez “BUSİAD 1994 Yılı İşadamı” olarak, Rahmi Koç’a verilmişti. 
Evet, bizi böyle bir hafta bekliyor.

Sürdürülebilirlik ve kalite


BUSİAD’ın kurucu başkanı rahmetli Doğan Ersöz adına vermiş olduğu Doğan Ersöz  Yılın İşadamı Ödülü bu yıl 22. kez verilecek.
Türkiye’nin ikinci ve Anadolu’nun ilk Sanayici ve İşadamları Derneği olan BUSİAD’ın bir etkinliğinin 22. yılını kutlaması Toplam Kalite Yönetimi’nin vazgeçilmezi olan sürdürülebilirlik bağlamında çok önemli. 
BUSİAD’ı kutluyorum.

Alzheimer Hasta Konukevi


Lions 118 K Federasyonu üç yıldır bir hayalin peşinde. Çağımızın hastalığı olan Alzheimer için bir hasta konukevi hayata geçirmeye çalışıyorlar.



Nilüfer’de geçen yıl şubatta bunun temelini attılar. Yanlış anımsamıyorsam Neşe Yıldırım’ın Lions 118 K Federasyon Başkanlığı döneminde ortaya bilinçlendirme projesi olarak atılan bu proje, Nejat Yahya ve İlknur Kutucu dönemlerinde adım adım gelişti.
Dikencik ve Terzioğlu ailelerinin katkılarıyla kaba inşaatı bitti. Kolay gelsin.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.