Hava Durumu

Zafer Yıldız: Herkes görev yerine

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2015 07:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2015 07:13
Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) yerleşkesinde yapılan CHP Örgüt Toplantısı’nda CHP İl Başkanı Zafer Yıldız çeşitli mesajlar verdi.
Yıldız  konuşmasına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Milletlerin tarihinde bazı dönemler vardır ki, belli amaçlara     erişebilmek için maddî ve manevî ne kadar kuvvet varsa hepsini bir araya toplamak ve aynı doğrultuya yöneltmek gerekir” sözü ile başlayıp, şöyle devam etti:
“7 Haziran’da sadece milletvekili seçmeyeceğiz, kurucusu olduğumuz Cumhuriyet’in kaderini oylayacağız. Öyleyse yapılacak şey aramızdaki tüm sorunları ve fikir ayrılıklarını bir yana koyarak birlikte mücadele vermektir. İnanıyorum ki kendi içinde güç birliğini sağlamış ve tüm üyelerini seferber etmiş Cumhuriyet Halk Partisi milletimizi de birleştirecektir. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin en seçkin, cesur, özverili, yurttaş ve kentlilik bilincine sahip her kademedeki yönetici ve üyeleriyle bu tarihi görevi başarmaya hazır olmak zorundadır.
İl Başkanı olarak hepinizden bu büyük görevde yer almanızı istiyorum. Bugün bu toplantıya gelişiniz dahi başlı başına bir irade beyanıdır. El ele vererek bu mücadeleden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.”

BTSO Altıparmak resmen açıldı

BTSO’nun Altıparmak temsilcilik binasının resmi açılışı yapıldı. Açılışta TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO ve TOBB yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri de vardı.
Açılışta bir konuşma yapan BTSO Başkanı Burkay, BTSO olarak 35 bin üyeye en kaliteli hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Bursa iş dünyamız için güzel projeler gerçekleştiriyoruz. Altıparmak temsilcilik binamızda da önemli hizmetler vereceğiz. Bu bina ile Bursa ekonomisine de katkı sunacağız. ” dedi. Başkan Burkay, Oda’nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Karaman’dan “Standart Up”

Herkes  sahnede stand up yapar. Ama TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman “Standart up” yapıyor.
Mustafa Karaman’ın “Sistematik günahlar ve iletişim kazaları” başlıklı sunumu büyük ilgi görüyor. Mustafa Karaman bu sunumunda kalite kirliliğini ve nedenlerini gündeme getirerek, kuruluşların kayıplarını örnekleriyle anlatıyor. 
Karaman sunumunda başarının ancak doğru iletişim ile yakalanabileceğine de değiniyor. 
Karaman “Kaliteyi yaşam tarzı haline getirmek, kaliteyi üretmek, kaliteyi tercih etmek, ülkemizin de, insanımızın da yaşam kalitesini yükseltecektir” diyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.