Hava Durumu

Zeytin Festivali'ne buyurun

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.09.2021 08:04

Temmuz ayında Gemlik Kent Konseyi başkanlığına bir önceki dönemde bu görevde bulunan Gürhan Çetinkaya oybirliği ile yeniden seçilmişti. Bursa medya dünyasından yakından tanıdığımız Gürhan Çetinkaya, kentimizdeki birçok STK'nın da gerek kuruluşunda gerekse yönetiminde çeşitli görevler üstlendi.

Geçenler Gürhan Çetinkaya ile sohbet ederken yarın başlayacak olan Zeytin Festivali sohbet konumuz oldu.

Bilindiği gibi Gemlik Zeytin Festivali'nin bu yıl 6.sı gerçekleşecek. Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz ay içinde Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik'in katıldığı bir toplantı düzenlenmişti.

Festival yarın başlıyor. Festivalin ilk günü 10 Eylül 2021 cuma günü Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Ekin Uzunlar, ikinci günü 11 Eylül 2021 cumartesi günü rap müzik denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Ceza, üçüncü ve final günü 12 Eylül 2021 pazar arabesk ve fantazi müziğin usta isimlerinden birisi olan Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.

Ayrıca festival kapsamında çocuklar için çeşitli etkinlikler, söyleşiler, yarışmalar ve onlarca etkinlik Gemliklileri bekliyor.

Bu söyleşiler arasında yarın saat 18.00'de yerel yönetimlerde tarım politikaları ve kooperatifçilik konunu Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve Orhan Sarıbal söyleşecek.

Kazasız belasız bir festival dileğiyle...

LİMAK ENGELSİZ KOROSU

Limak Enerji bildiğiniz gibi çeşitli sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiriyor. Bunlardan biri de LİMAK Engelsiz Müzik Korosu.

Şef Ümit Akkuş yönetimindeki bu koro 2016'dan bu yana farklı illerde konserler verdi. Bugün ise Açıkhava Tiyatrosunda 17. Konserini vermeye hazırlanıyor.

Engelli bireylerin ve Limak Enerji çalışanlarından oluşan topluluğun konseri saat 20.00'de tüm halkımıza açık.

KAL DER'DE EĞİTİM VAR

Bursa Kal Der çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde bir eğitim gerçekleşecek.

İlki 2006'da gerçekleştirilen ve yılda bir kez açılan KalDer Sertifika Programı'nın 16'sını 05 Kasım - 04 Aralık tarihleri arasında KalDer Evi'nde yapılacak.

Bu program iş hayatına yeni atılmış ve iş hayatında yönetim sistemleri konusunda kendini eğitmek isteyen kişiler, stajyerler ya da üniversite son sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.