Hava Durumu

Yıldırım’da kalite…

Yazının Giriş Tarihi: 15.05.2016 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 07:38
Yıldırım Belediyesi’ni tebrik ediyoruz. Niye, kendi alanımızla ilgili olan konularda göstermiş olduğu başarıdan dolayı. Kaliteye önem vermeyenlerin, kaliteye değer katmayanların başarılı olması mümkün değildir.
Yıldırım Belediyesi’nin, 4 ayrı yönetim sistemleri konusunda TSE’ye yapmış olduğu müracaatın olumlu sonuçlandığını basından öğrendik. Kaliteye önem verilmiş, sistem kurulmuş, kurulan sistemlerin tetkiki için TSE’ye müracaat edilmiş ve başarılı bir tetkik süreci geçirilmiş.
Türkiye’de ilk defa bir ilçe belediyesinin göstermiş olduğu bu başarıyı önemsiyor ve herkese örnek olmasını temenni ediyoruz.
Bu çalışmayı destekleyen Kalite Birliği Derneği’ne ve onun gönüllü danışmanı Hamdi Dilmenler’i ve Yıldırım Belediyesi’nin kalite ekibini de tebrik ediyoruz.
Başarı tebrik edilmeli ve alkışlanmalı. 
Sayın Başkan Edebali’ye kalitesi için, kaliteye verdiği değer için, TSE ile yapmış olduğu yolculuk için teşekkür ediyor, kendilerini ve ekibini alkışlıyoruz…

KOBİ’lere teşvik


KOSGEB tarafından açıklanan yeni teşvik paketinde KOBİ’lere yeni teşvikler veriliyor.
Yönetim sistemleri ve ürün belgelendirme hizmetlerinde, eğitimlerde, muayene ve deney ücretlerinde, TSE’den alınacak olan hizmetler karşılığında 30.000 TL’ye kadar geri ödemesiz teşvik verildiğini biliyor musunuz?
Bu hizmet alanı ile ilgili olarak TSE Bursa İl Koordinatörlüğü bünyesinde bir birim oluşturulmuş ve KOBİ’lerin bu hizmetleri alabilmeleri için her türlü teknik desteğin verildiğini biliyor musunuz?
KOBİ iseniz, devlet size 30.000 TL katkı yapmaya hazır. 
Devletin kurumu olan KOSGEB bu hizmeti size vermek için hazır. 
Devletin kalite kurumu olan TSE, bu hizmetten faydalanmanız için size her türlü desteği vermeye hazır. 
Kısaca, devlet hazır, siz de hazırsanız, KOSGEB ve TSE’nin kapılarını çalmanıza gerek yok, kapılar açık, siz bekleniyorsunuz…

Yeni versiyon eğitimleri


TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı ile ilgili yeni revizyon eğitimleri TSE Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından sanayicilerimizin istifadesine sunuluyor.
23 – 24 Mayıs’ta Temel Eğitim, 30 Mayıs’ta Dokümantasyon eğitimi, 31 Mayıs – 1 Haziran tarihlerinde İç Tetkik Eğitimleri TSE Bursa’da düzenleniyor.
Sanayicileri ve kalitecileri buradan uyarmak istiyoruz. Revizyon dolayısı ile endişeye kapılarak kaynaklarınızı israf etmeyin. Ehliyetsiz ve yetkisiz kişilerin sizleri yönlendirmesine müsaade etmeyin. Merak etmeyin, TSE HER YERDE ve TSE SANAYİCİNİN HİZMETİNDE…
Biz duyurduk, siz de duymayanlara duyurun, kaliteli bir hizmet için TSE’ye buyurun…
İyi tatiller, kaliteli günler… 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.