Hava Durumu

5 bilinmeyenli denklem

Yazının Giriş Tarihi: 28.06.2020 08:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.06.2020 08:54

2 hayati dokunuş; Allah'tan Anıl, Emeka Eze'nin kale ağzındaki şutuna ayak koydu, Tayfur da rakibi bitiren kafayı vurdu. Yoksa ilk 6 da hayal olurdu.
Bursaspor'un bu kadar tecrübelilere rağmen hâlâ tecrübesizce futboluna hayret etmemek mümkün değil. Fazla detaya girmek, isimler üzerinde durmak bu saatten sonra artık faydasız. Sadece 1-2 olumlu hareketi alkışlamak, ite kaka gelen galibiyetler ile yolun sonuna ulaşabilmek tek temennimiz.


Fikstür avantajı devam ediyor. Fırsat kaçmış değil. Kalan 4 haftada bilhassa Erzurumspor'un Adana Demirspor maçı ve ardından çıkacağı Giresun, Altay deplasmanları kendisi ile birlikte ligin kaderini de belirleyecek. Aynı şekilde Adana Demirspor ve Altay'ın da çok zor maçları var. Ligin 2. sırası için '5 bilinmeyenli denklem' benzetmesi yapmak en doğrusu.

YA ÇOK CİDDİ OLSAYDI

Futbolumuzda hakem ve TFF kararlarındaki tutarsızlıklar had safhada. İşte bunlardan biri de Tahkim Kurulu'nun 19 Haziran kararları arasında. Nedense bunlar gözden kaçtı.
Karar aynen şöyle:
"Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın rakip futbolcuya yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezasının 1 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilmesine oybirliği ile karar verilmiştir."
Hayret! Bu mantığa göre ciddi faule indirim geliyorsa keşke Ozan çok daha ciddi faul yapsaydı. Hiç olmazsa 2 maç ceza tamamen kaldırılırdı.
Aynı Tahkim Kurulu, hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya küfür eden Adem Büyük'ün cezasını da 1 maç indirdi. TFF de hakemlerin arkasında böyle duruyor işte.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.