Hava Durumu

5 şampiyon da devreye girsin

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2014 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 07:57
İçerideki Galatasaray,Beşiktaş yenilgilerini bir kalemde silecek ve Lig’i yeniden başlatacak bir gece.
Trabzon baş kaldırdı, Timsah niye yapmasın? Yen Fener’i Lig’e renk gelsin, üst sıralar şenlensin. 5 şampiyon da devreye girsin. Futbolun ve paranın gereği olan tribünlerin de yüzü değişsin.
Bursaspor bu gece Atatürk Stadı’na gelirken  yol haritasında öncelikle bunları görmeli, aklının bir köşesine yerleştirmeli.
Başta Josue’nin orkestra şefliğinde enstrümanlarını iyi çalmaya başlayan ve iyi bir ritim yakalayan Bursaspor’un bu defa Fenerbahçe’yi elinden kaçırmaması gerekiyor. 2009’dan bu yana süren Bursa’daki galibiyet özlemi fazla uzadı artık.
Hele morali bozuk ve “Futbolu bırakabilirim” aşamasına gelen Volkan Demirel’in ilk yarıda kalesinde gol veya goller görme ihtimalinin yüksek olduğunu da düşünürsek.
Ortada bir gerçek var.
Kaleci Volkan ve Aziz Yıldırım ektiklerini biçmektedir. Gayet tabii ki küfür asla tasvip edilemez ama bu ikilinin yaptıkları da bini aşmıştır. Volkan Demirel,”Belediye sokak köpeklerini temizlesin, yoksa bu iş bana kalacak” derken  futbolu bırakmayı düşündü mü acaba?.
Şike sürecinin üstüne bir de hakem odası basma tehditlerini ortaya süren ve futbolumuzda kargaşayı resmen kronikleştiren Aziz Yıldırım varken, Fenerbahçe’nin Şenol Güneş için “Bizim maçlar öncesi karşı takımların açıklamaları kronik bir hal almıştır” demesi çok gülünçtür. Adama ister istemez,”Önce aynaya bak” demezler mi? 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.