Hava Durumu

7 kupalı otobüs ve bizim Forsell

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2012 09:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2012 09:41

Trabzonspor artık 7 kupalı otobüsü ile deplasmanlara gidiyor. 7.şampiyonluk kupasının altında 2010-11 tarihi var. Fenerbahçe burada sizlere ömür olmuş vaziyette.
Galatasaray, berabere kalıyor, yeniliyor puan kaybediyor ama bir türlü liderlikten inmiyor. Daha doğrusu kimse indiremiyor. Çünkü burnunun dibindeki takımların ona yetişmeye niyeti,takati yok. Antalya tam lider olacak, sahasında 4-5 yiyor.
Fırat Aydınus görmeden Caner’i atı-yor, Veysel,”Yok yok ben ‘lan’ dedim. Suç olduğunu bilmiyorum” diye ortaya çıkıyor. Kırmızı kart da havada kalıyor. Tam bir fiyasko denizinde boğulan Aydınus, “Hakemliği bırakabilirim” derken, eline Arsenal-Montpellier Şampiyonlar Ligi maçının tebligatı tutuşturuluyor.
FIFA tarafından kesin olarak yasaklanmasına rağmen, Eskişehirspor kendi sahasındaki kale ağlarına Es Es logosu koyuyor. “Lan” olayı yetmiyormuş gibi bu defa logo olayı,”Kural hatası, maç tekrar olabilir” tartışmalarını üste ekliyor.
Kimin ne yaptığı belli değil.
Gençlerbirliği-Sivas maçında Gençlerbirliği’nin Hurşut’un düşürülmesi ile yüzde yüz penaltısı verilmiyor, o top dönüyor Sivas’ın golü oluyor. Oluyor ama pozis-yon da net bir ofsayt.
İster gül, ister ağla.
Biraz da Bursaspor’a, daha doğrusu Forsell’e bakalım.
Kim izledi, kim karar verdi, kim aldı, tam kafa yapılacak cinsten. Finli futbolcu dün A2 Takımı’nda yine saç baş yoldurmuş, yine millet gırgır geçmiş,”Bu adam A2’de bile oynayamaz” denmiş.
Düşünün bu Forsell, Bursaspor için hayati önem taşıyan bir Twente maçında son 22 dakika oynatıldı. Avrupa maçında kader anlarında orta saha verildi ona. Ertuğrul Sağlam’ın Avrupa’da neden sağlam olamadığının tipik örneklerinden biriydi bu.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.