Hava Durumu

Adaylar için “Bir el cepte” uyarısı

Yazının Giriş Tarihi: 28.05.2013 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.05.2013 08:14

TMSF’ye geçen şirketlerden en dikkat çekeni Digiturk.
Çünkü, Türk futbolunun kalbi olan Süper Lig’in nefes ve oksijen alması oradan gelecek paraya bağlı.
Hele Anadolu takımlarının olmazsa olmazı.
Hem spor hem siyasi hem de sosyal bir olay.
Ancak önemli miktarlarda zarar ettiği öne sürülen Digiturk’ün  TMSF’ye geçmesi ve bu süreçte yaşanabilecek aksaklıklar, 2013-2014 sezonu için şimdiden başağrısından da öte, migren sinyalleri vermekte.   
Digiturk’ün taahhüt ettiği yıllık 321 milyon dolara göre tüm hareketlerini ve tasarımlarını hazırlamış olan kulüpler, bir aksaklık karşısında çok zor durumlara düşecektir.
TMSF Digiturk’ü kısa sürede satamazsa, alacakları tahsil için yapılan bu işlemde tekrar üste para verme durumu ile karşı karşıya gelecektir ama bu aşamada,”Bana ne” de diyebilir. Burada iktidarın tutumu ve nasıl bir seyir defteri yazacağı kader belirleyecektir.
Aslında ben bunları niye yazıyorum.
Bursaspor kongre arifesinde.
Aday sayısı da fazla olacak gibi görünüyor. Bu adayların dikkat etmesi gereken bir konudur bu TMSF-Digiturk olayı. Her türlü ihtimali düşünerek, kendi mali durumlarını güçlü ve bir elini cebinde tutma zorunda olduklarını görmelidirler.
Dolayısıyla adayların projeleri ile birlikte “Maddi katkılarının ne olacağı?” konusuna da açıklık getirmeleri şimdi daha fazla önem kazanmıştır. Bununla birlikte “Net borç” ne kadardır, o da hâlâ bilinmemektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.