Hava Durumu

Ali Tandoğan'ın ahı tuttu galiba

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2012 08:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2012 08:52
Sadece sağbek mevkii değil, santrfordaki yanlış tercihler de Timsah'ı tam bir açmazın içine soktu.

Ali Tandoğan'ın ahı tuttu galiba.
Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan savunmanın yıldızı, canını bile riske attığı sıralarda bir anda kendini kapı önünde bulunca ne demişti:
"Kimse elimi sıkıp, helallik istemedi"
Sitem değil, isyan adeta.
Taş gibi bir söz.
Hani bir dükkan, bir türlü iş yapmaz, müşteri tutmaz ise oraya hemen "Ahlı mal" denir ya. Ali Tandoğan gittikten sonra sağbek mevkii de aynen öyle oldu. Kimse dikiş tutturamadı. "Sağbek değil, ip çek"e döndü. Daha baştan büyük hata olan İbrahim Kaş alındı. Onun hataları yüzünden Anderlecht maçında Avrupa yolu daha Bursa'da tıkandı. Bursaspor ve Ertuğrul Sağlam için "Avrupa'da iş yapmaz" diyenler, kıs kıs gülmeye devam etti.
Şimdi de Hakan Aslantaş'ın ilk maçında, Lig'de çıkış yakalama hayallerine kabus çöktü.
Sağbekte bir tek Basser var ama o da Ali Tandoğan'ın ancak yarısı eder. "Sakatlıktı, Afrika Uluslar Kupası’ydı"derken ligin yarısı da gitti. Kaş ve Aslantaş için "Ali Tandoğan'ın yüzde biri" bile diyemeyiz. Bu yüzden Ali Tandoğan'ın yerine alınan 3 futbolcu için de sadece "Yarısı" diyebiliriz.
Tandoğan için çıkarılan dedikodular bir yana.
Biz onun futboluna, rakip savunmaları çaresizliğe iten muz ortalarına ve tekmeye kafasını koymasına bakıyoruz. Bu yüzden bir kez daha elini sıkıp diyoruz ki;"Hakkımız helal olsun, sen de helal et"
Sadece sağbek olayı da değil.
Santrfordaki yanlış tercihler de Timsah'ı tam bir açmaza soktu. Bangura artık, gürültü değil futbol olarak görüntü kirliliği veriyor. Yaptığı ilginç! hareketlerle Bursaspor'u dosta düşmana güldürür hale geldi. Teknik heyete artık isyan ediyoruz;
"Lütfen kesin artık bu komediyi.Pinto hazır oluncaya kadar, gençlerden biri oynasın bari. Emin olun, kimseden itiraz çıkmaz."
Bütün bu gelişmeler gösteriyor ki, esas düşüş teknik heyette.
Bunu kabul etmek zorundayız.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.