Hava Durumu

Allah’tan Carson var

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2012 10:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2012 10:36


“Ağbi, maça gelmeyeceğiz. Bunun bilet fiyatları ile de ilgisi yok. Transferde yapılan gecikme ve hatalar ile Twente yenilgisini protesto ediyoruz, bu duruşumuzu da devam ettireceğiz”
Atatürk Stadı’nın tribünleri de bunun aynası.
Allah’tan açık kale arkası dolu. Ancak onun da nedeni var. Teröre lanet için açılan büyük bayrak altında toplanmayı ve sesini duyurmayı seçen gençler orada. Yarın öbür gün askere gidecekler. Şimdiden hazırlık yapar gibiler. Bu işi bitirmiş gazi dedeler bile tribünde. Daha önce  Bursa’yı ırkçılık ile suçlayan ve kaya yağdıranlara inat.  
Onlar da olmasa 3-4 bin kişi izleyecek maçı.
Sahada ise yavan bir futbol ve gerile-meye devam eden Bursaspor var.
Allah’tan Carson da var.
Yoksa, 5-1’e gidecek maç.
Bursaspor, direnen ve üstüne gelen takımlara karşı tam bir çaresizlik içinde. Oyun kurgusu çimde değil, kağıt üstünde kalıyor. Takımdaki ahenk bozuldu. Hele buna sakatlanan Pinto, kötü günündeki Batalla da eklenince 1 puana şükretmek gerekiyor. Orta sahada Musa ve Belluschi’yi ara ki bulasın. Eh, arkadaki Ömer Erdoğan ve İbrahim de rakiplere sadece refakatçı olunca ilk golleri yemek, otomatikman Timsah’a kalıyor.
Orta sahaya biraz can biraz mücadele veren, kulübeden gelen N’Diaye ama, Bangura’nın bir işe yaraması artık imkansız galiba.
Ayaklar yere bassın, Bursaspor’da işler kötüye gidiyor. Bunu halı altına süpürmek, önemli maçlar arifesinde çok büyük hata olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.