Hava Durumu

Altepe en iyisini yaptı

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2015 06:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 06:37
Zaten beklenen bir karardı ve nihayet sonunda ısrardan vazgeçildi, Türkiye Kupası Finali Atatürk Stadı’na alındı.
Timsah Arena inşaatı için daha geçen sene yazmıştım,”Geç olsun, iyi olsun” diye. Programlanan zamanda bitmeyeceği belliydi. Başkan Recep Altepe, boşuna telaş yaptı ama sonunda en iyi ve sağlıklı kararı verdi.
Timsah Arena’nın Türkiye Kupası Finali’ne yetiştirilmesi için işler çok sıkışık bir hale gelecek, yarım yamalak biten kısımlarda muhtemel bir kalabalığın yaratacağı yeni hasarlar oluşacak, saha zemini tam oturmayacak, çevre yolları büyük eksiklikler ile karşı karşıya kalacaktı. Böylesine muhteşem bir tesis için kargaşalı başlangıç da moral bozukluğu yaratacaktı.
Onun için hiç telaşa gerek yok. Finalin burada oynanması önemli değil. İllaki Barcelona veya Real Madrid’e göre ayarlanması da önemli değil. Önemli olan Timsah Arena’nın her yönü ile tamamlanıp hazır halde açılması. Böyle bir tesis, 100-150 senede bir yapılır.
Zaten gecikme olmuş, 3-4 ay daha olsa ne fark eder. 

HAKEME TAKILI KALMAMAK

Süper Lig’de hakemler gerçekten önemli hatalar yapıyor ve hemen hemen her takım da bundan nasibini alıyor.
Ancak son dakikalardaki hatalar hariç, hepsine takılı kalmamak gerektiğini pazar günü bir kez daha gördük.  Tepki olacak tamam da önemli olan maçı bırakmamak. Welliton ayağını Harun’un ayağına taktırdı ve havalandı diye penaltıyı bastıran ve Bursaspor’u 10 kişi bırakan Mete Kalkavan’ın kararı, geride kalanları ve tribünleri hırslandırdı, takımı galibiyete taşıdı.
Demek, istemek ön planda. Hatalar, her zaman başarı yolunu tıkayamıyor.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.