Hava Durumu

Anadolu köşe yastığı sanki

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2015 07:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2015 07:32
Böyle bir Süper Lig'in ne anlamı var? Bir tarafta futbolcuları, paraları ve hakemleri sadece kendilerinde toplamak isteyen 2-3 takım, diğer yanda posası çıkarılmış ancak TFF'deki parayı bir an önce kapmaktan başka düşüncesi olmayan 15-16 takım.
Ne bir itiraz, ne bir ses, ne de bir nefes.
Çıt yok.
Meydan boş ya, Aziz bey çıkıyor "Kaşarlanmış hakemler. Fenerbahçe 4-5 puan daha önde olmalıydı" diye yırtınıyor. Fikret bey çıkıyor "Hakem atamalarının alt sınırını okuyabilecek tecrübedeyiz. Tüm atamaları yakından takip ediyoruz" diyor.
Hakem hiç hata yapmayacak, hep onlara çalışacak.
Rabbena hep bana. Diğerleri ölsün, umurunda değil.
Anadolu takımları köşe yastığı sanki. Onların hiç hakkı hukuku yok.
Yok da, Anadolu'dan karşı tavır da yok. "Arkadaş zaten ciğerimizi söküp alıyorsunuz, bir de illaki kazanacağız diye derebeylik kurmaya çalışıyorsunuz. Bizim varlığımızın ne anlamı var" diye TFF veya Kulüpler Birliği nezdinde elini masaya vuran da yok.
Ya TFF?
"Bu Lig 18 takım. Bizim için 18 takım da eşittir. Hakemlerimi kendi emir eri gibi kullanmak isteyenlere yem etmem. Sesinizi kesin yoksa cezaları çok daha fazla ağırlaştıracağım" bile diyemiyor. Süper Lig için kulüplere getirdiği kriterlere, "Hakemleri baskı altına almak isteyen yöneticiler sürekli hak mahrumiyeti alır"ı ekleyemiyor.
Her türlü düzensizlik ve karmaşa göz göre göre devam ediyor.
Tıpkı sahadaki rezalet futbol gibi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.