Hava Durumu

Ara açık ama, yine de ezeli rekabet

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2020 09:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2020 09:30

1965'ten beri devam eden ezeli rekabette bir kez daha karşı karşıya geliyoruz.

Gerçi 60'lı yıllardaki Eskişehirspor'un Fethi-Nihat'lı, Bursaspor'un ise Mesut-Ersel'li kadroları ile ortaya konan müthiş çekişme ve tribünleri günlük değil, hafta boyunca doyuran kaliteli futboldan pek eser kalmadı ama ne olursa olsun yine de bir Bursa-Eskişehir maçı. Yine de "Ezeli rekabet" diye bir markası, damgası, albenisi var.
2 takım arasındaki fark da oldukça açılmış vaziyette. Biri şampiyonluk, diğeri kümede kalma mücadelesinde. Bursa'da gençlik ile birlikte tecrübe de var ancak Es Es, sadece genç ve istekli bir kadrosu ile dikkat çekiyor. Bu yüzden bugünkü maç kolay değil ve Bursaspor çok dikkatli olmak zorunda. Küçümsemek, zirve yolunda yok yere yara aldırabilir.
Sonuçta, "Aman dikkat" demek ve Eskişehir Teknik Direktörü Mustafa Özer'in, "Hepimiz işimizi aşk ve sevgi ile yapmaya çalışıyoruz" şeklindeki sözüne de kulak vermek mecburiyetindeyiz. Kırmızı-Siyahlıların zor rakip olma özelliğinin altında da bu yatıyor.

İYİ Kİ ARA TRANSFER BİTTİ

Vallahi başımız şişmişti, şu Arda laflarından.
Hatta bıkmıştık.


Kapağı Galatasaray'a atma senaryolarından da.
İyi ki, ara transfer bitti de kafamız rahatladı. Futbolumuzda bu kadar sorun varken, bitik Arda olayı ile gündemi meşgul etmekte, boş işlerle uğraşmakta üzerimize yok gerçekten. Arda, bu gelişmelerden sonra bir kez daha istenmediğini, futbolumuzda artık yerinin olmadığını görmek zorunda. Birleşik Arap Emirlikleri'nde ara transfer devam ediyormuş. Çok oynamak istiyorsa gitsin oralarda oyalansın. Baktın olmuyor, bırak gitsin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.