Hava Durumu

Arınç’tan sonra önemli gelişme

Yazının Giriş Tarihi: 08.09.2012 10:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.09.2012 10:32

Vali Harput, Belediye Başkanı Altepe ve İbrahim Yazıcı Bursaspor için tekrar masa başına oturdu.
Mahkemeler, sürtüşmeler, birbirini görmezlikten gelmelerden sonra önemli bir gelişme bu. Ancak, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Bursa Hakimiyet’i ziyaretinde söylediği,”Bursaspor ile Belediye arasında bir iletişim noksanlığı varsa, bunu gidermemiz lazım.Mesaj alınmıştır” sözlerinden sonra böyle bir gelişmenin olması da dikkat çekici.
Arınç’ın Bursa üzerindeki ağırlığını görmemek için kör olmak lazım.
Bülent Arınç, Bursaspor’un menfaatleri için küskünleri bir araya getirmiştir. Kendi partisinin Belediye Başkanı Recep Altepe’yi zor durumda bırakma pahasına da olsa.
Bu gelişmelere, futbol maçı gibi yorum yaparsak;’
Altepe, gerek erken adaylığını açıklama gerekse Bursaspor konusunda topa girerken, üstüne basıp sakatlanmıştır. Çekilen MR’da tekrar oyuna girip giremeyeceği belli olacaktır.
Bir “Dünya gerçeği” olduğuna göre, isimler gelip geçicidir ama burada önemli olan Bursaspor için masa başına oturmaktır. Çünkü bu şehrin tek takımı olmasına rağmen, Bursaspor’un yeterli derecede kalıcı gelirlere sahip olduğunu söylemek mümkün değildir. Bu zirveleri devam ettirerek,Timsah Arena ve diğer projeler ile ilgili Bursaspor’un isteklerine,(Kırgınlıkları bir yana bırakmak şartıyla) kulak verilmeli ve mutlaka çözüm üretilmelidir.
Bu çok önemli bir fırsattır.
Buradan faydalı sonuçlar çıkarsa, Arınç’ın katkısını da hiçbir zaman unutmamak gerekir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.