Hava Durumu

Bir düne bak, bir de bugüne

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2020 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 08:03

Süper Lig'de, "Maçları hem oynayalım hem de küme düşme kaldırılsın" teklifini ciddiye alıp, "Bunu değerlendireceğiz" diye ballandıra ballandıra anlatan bir Futbol Federasyon Başkanı dünyada tekdir herhalde.

Nihat Özdemir harikalar(!) yaratmaya devam ediyor.

Hatırlarsınız, geçen sezon Bursaspor ve BB Erzurumspor yeni çıkan VAR'dan en çok kendilerinin zarar gördüğünü öne sürüp, Süper Lig'de 1 defalık küme düşmenin kaldırılmasını istemişti.

Doğrudur, yanlıştır ama sonuçta teknik bir olaydır ve tartışılır. Ancak TFF bunun üzerinde bile durmamıştı. Satır arasında "Reddine" kararı yazıverdi.

Şimdi ise 7 kulübün bu çok saçma teklifini Kulüpler Birliği toplantısında ve TV'lerde anlatıp adeta göklere çıkarırcasına değerlendirmeye aldı.

İşsizlikten iş arıyor sanki TFF. Halbuki ortada acı gerçekler de var ama dönüp bakmıyor, ilgilenmiyor bile. Varsa yoksa yayıncı kuruluş ve bahis şirketlerinin dayatması ile maçların bir an önce başlatılması.

Süper Lig kulüpleri de aynı fikirde zaten. Onlar da "Para para" diye paralanıyor.

Nihat bey nedense, UEFA eski asbaşkanı Şenes Erzik ve Süper Lig futbolcusu Ramos'un uyarılarına hiç bakmıyor, değerlendirmeye almıyor.

Belli ki işine gelmiyor.

Erzik 12 Haziran'da başlama sakıncalarını sıralarken, Brezilyalı Ramos, "Bana kalsa oynamam" diyor. Diğer futbolcuların fikri ne, "Gizli bir oylama yapalım" diyen var mı?

Yok.

Bu kadar para hırsı ile çıkılacak bir yoldan hayır gelecek mi, bakalım bekleyip göreceğiz. Gerçi halen Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'ndan da kesin bir okey yok ama, o kararı da bekleyip göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.