Hava Durumu

Bir final de Antep olur mu?

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2012 08:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2012 08:57
Bursaspor Kadıköy'de 2 direk ve 2 hakemi geçemeyince, Sivas ve Gaziantep de deplasmanda galip gelince ilk 8 için işler arapsaçına döndü.
Antep diyoruz, çünkü aniden onlar da devreye girdi.
Bursaspor bu hafta Antalya'da puan kaybederse, gelecek haftaki Bursaspor-Gaziantepspor maçı seyrine doyum olmayacak cinsinden tam bir final. Çünkü, son 6 haftada gol yemeden 13 gol atan ve 16 puan toplayan Gaziantepspor, müthiş bir çıkış yakalamış vaziyette ve bu hafta da sahasında Ankaragücü ile oynuyor.
Şu anda ilk 8 için en avantajlı takım Sivasspor.  Kalan 3 takım ise son hafta, belki de son dakikalarda belli olacak.
Devamlı "İlk 8" diyorum, "Play-off"tu, "Süper final"di derken kafalar karmakarışık oldu. Futbol Federasyonu, her gelen belediyenin  sokak adını değiştirmesi gibi bu ilk 4, ikinci 4 olayını yaz boz tahtasına çevirdi.
Zaten bu sezonun neresi doğru ki?
Eğer, UEFA "Size 1 yıl Avrupa yok" derse, bu millet neyin mücadelesini yapıyor, o da ayrı bir komedi.
Saraçoğlu'ndaki hakem rezaletinden sonra, direk ve tribün olayları da bu komediye yeni bir renk(!) kattı. Galatasaray maçında sahaya attıkları ve milleti yaraladıkları yetişmiyormuş gibi şimdi de ana-kız yara bantı takıp Terim  ile alay etti. Şike(!) forması giyip herkesle gırgır geçtiklerini zannedenler bile var.
Ya direk?
Saraçoğlu'nda Baros'un şutundan sonra yamuk olduğu ortaya çıkan üst kale direği, Bursaspor maçında da aynı.  Sanki, Pinto'nun da başına geleceğini bilir gibi, öylece bırakmışlar direği.
Hey gidi Fenerbahçe hey. Nelerden medet umuyor, nelerle avunuyor.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.