Hava Durumu

Bir koltuğa iki kulüp oturmasın

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2014 09:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 09:16

TFF “23 Haziran’daki UEFA Avrupa Ligi kura çekimine Bursaspor’un katılması uygun görülmüştür” derken Antalyaspor’un itirazına da cevap vermiş oldu.
Yani, “Kupa’da Eskişehir bizi elediği için Avrupa’ya gitmek bi-zim hakkımız” diyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in iddiası da böylece sonuçsuz kaldı.
Burada Eskişehirspor’un da araya girmesi ilginç.
TFF’nin Bursaspor ile ilgili yaptığı net açıklamasına rağmen, Eskişehirspor kulüp avukatı Oytun Süllü, UEFA kura çekimine kendilerinin gideceğini duyurdu. Süllü’nün görüşleri şöyle:
“Kulübümüz 23 Haziran’daki kura çekimine katılıyor. CAS duruşmamız 4 Temmuz’da olup, karar 7 Temmuz’da açıklanacaktır”
Bunun da Gültekin Gencer’in iddası gibi sonuçsuz kalacağı belli ama, dileriz ki 23 Haziran’daki kura çekiminde bir koltuğa 2 kulüp birden oturmaz.”
Bütün bu gelişmeler olurken dün TFF bir açıklama daha yaptı.
TFF Kulüp Lisans Kurulu, en üst 3 ligde yer alan 32 kulübün “Ulusal Kulüp Lisansı” almaya hak kazandığını bildirdi. Bunların arasında Kasımpaşa da var. Bu da “Acaba Kasımpaşa’ya Avrupa yolu mu açıldı?” diye bizim kafaları karıştırdı ama, daha sonra Kurul’dan öğrendik ki, bu hak son aldığı cezayı etkilemeyecek.
Yani Kasımpaşa’ya Avrupa yolu kapalı.
Bu arada İnegölspor’u da takdir etmek lazım. “Ulusal Kulüp Lisansı” almaya hak kazanan 32 kulüp arasına onlar da girmiş durumda.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.